Blog artikel

Natuurlijke Stroming

by | mei 20, 2019 | Uncategorized | 0 comments

Het is belangrijk om met de seizoenen in contact te blijven. Zo blijf je verbonden met dat stukje aarde waarop je leeft en ook met je eigen natuur, je eigen ritme. Al is je leven nog zo druk, voldoende tijd voor jezelf is zeker zo belangrijk. Vergelijk het eens met het vullen van een glas water. Als de kraan maar open blijft staan dan stroomt je glas water over. Zo is dat ook met onszelf, het wordt dan allemaal teveel en je kunt er niets meer bij hebben. Tijd nemen, integreren, loslaten of verwelkomen in plaats van jezelf steeds te blijven vullen met informatie input of wat dan ook…

De Natuurlijke Schommelingen

De natuur laat ons deze lente heel duidelijk haar schommelingen zien, schommelingen die ook in onszelf zeer voelbaar zijn. Het is mooi om je daaraan over te geven en mee te gaan in deze schommelingen, ook als het even niet lijkt te stromen. Want ook als het niet stroomt blijkt dat achteraf toch te kloppen en in de natuurlijke stroming te zijn.

De Bijen, Essentieel Rader in de Natuurlijke Eenheid

En dan nu nog een mooi bijen nieuwtje, en dat op de dag van de bijen… Vorige week is er een zwerm bijen aangekomen op ‘t erf van de Hooge Kamp, het biologisch dynamisch bedrijf waar Bianca ook voor werkt. Hoe bijzonder is dat… Het volk wist zeer goed waar het moest landen, een biologische tuinderij waar NIET met gif wordt gespoten. Daar wordt je als bij toch blij van? Het gaat nog steeds niet goed met de bijen. En je weet het denk ik wel… Als er geen bijen meer zijn dan is het met de mensheid ook al heel snel afgelopen. We hopen samen dat deze zwerm blijft en dat wij met z’n allen goed voor de bijen en dus ook voor onszelf blijven zorgen! Stop alsjeblieft massaal met gif spuiten, er zijn andere betere methodes!

Mahatma Ghandi heeft het zo mooi gezegd:

Bee ­čÉŁthe change you want to see in the world.

Om het contact met jezelf en de natuur weer te herstellen en/of te onderhouden, hebben wij steeds leuke, inspirerende en verbindende activiteiten voor je en je bent van harte welkom, rondom t’ vuur, in onze Ger, op de hei met wel 200 schapen, in een bad van onze klanken en op diverse festivals en beurzen.