Ervaringen

Lees hier ervaringen die deelnemers aan onze activiteiten en cliënten die een persoonlijke sessie bij ons hebben gevolgd, graag met je willen delen. Heb je zelf meegedaan met een van onze activiteiten? Of heb je een persoonlijke sessie of privéles bij ons gevolgd en wil je jouw ervaring delen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Bijzondere zang

Dankjewel voor de bijzondere zang, de stiltes, het thuiskomen en vertrekken vanuit onszelf, de rustige opbouw, het subtiele en warme in de lessen, dat er mag zijn wat er is. Lees meer “Bijzondere zang”

Jeanny
Gerrekens
België

Bewuster stil staan bij de ritmes van de natuur

The Art of Celebration is een heel bijzondere “cursus”. Je wordt uitgenodigd om bewuster stil te staan bij de ritmes van de natuur, die ook in jou zitten, maar die Lees meer “Bewuster stil staan bij de ritmes van de natuur”

Nada
den Butter

The Art of celebration – samen verbinden met de natuur

Ik vind het een prachtige reis. Bianca heeft met al haar liefde The Art of Celebration voorbereid. Lees meer “The Art of celebration – samen verbinden met de natuur”

Jonneke
van Maanen
Maandacht - van begin tot gezin
https://www.maandacht.com
Kampen

Magisch verbinden met je natuur

Bianca nam mij mee door het jaarwiel met een groot gevoel van liefde en kennis van de natuur en haar wezens. Lees meer “Magisch verbinden met je natuur”

Annelies
Akkerman
Zwartsluis

The Art of Celebration – jaarcyclus: Heerlijk om mee te maken

Heerlijk om mee te maken met een groot uitroepteken! Lees meer “The Art of Celebration – jaarcyclus: Heerlijk om mee te maken”

Anne
Kool
Arnhem
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Heb je een bedrijf?
Heeft jouw bedrijf een website?
Hoe vat je jouw ervaring samen?
Wat is jouw ervaring met ons?
waardering velden