Het is er al – Een plek voor Bewustzijn & Creativiteit.

Alles waar wij mensen wezenlijk naar zoeken is er al. Het ligt geduldig in onszelf te wachten tot we stil genoeg zijn en er ruimte voor creëren zodat we de subtiele fluistering van ons ware zelf kunnen horen. Zowel intuïtieve klank als een bewuste verbinding met de natuur brengen je dichter bij jouw essentie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je hart openstellen en je zo wezenlijk verbinden. Menno & Bianca bieden natuurgerichte en muzikale activiteiten, workshops, cursussen, sound healings, sound meditations en consulten persoonlijke & spirituele ontwikkeling. Verder geeft Menno  muzikale optredens en geven Menno & Bianca droomconcerten onder de naam Dreamflow.

Bianca is creatief en heeft een sterke verbinding met de natuur. Menno werkt op natuurlijke wijze met klank en muziek. Samen bundelen ze hun krachten en verweven die tot een inspirerend aanbod van natuurlijke activiteiten waarin klank, muziek, creativiteit en natuurverbinding centraal staan. Hun aanbod biedt de mogelijkheid tot een diepere verbinding met je Zelf en het Leven zelf in een ongedwongen sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Kom erbij rond het buitenvuur, rond de houtkachel in de Mongoolse ger, in de natuur of op locatie.

Menno & Bianca heten je van harte welkom.

 • Menno’s expertises binnen Het is er al zijn: Intuïtieve muziek, zowel concerten als lessen. Klank als pad naar een diepere verbinding met jezelf en het geheel. Meditatie met en zonder toepassing van klank. Ger (Mongoolse Yurts).
 • Bianca’s expertises binnen Het is er al zijn: Persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het Druïdisme, het sjamanisme van onze voorouders. Natuurverbinding. Rituelen.

Het aanbod bestaat uit:

 • Natuurbelevingen waarin de magie en de cirkel van het leven centraal staan.
 • Muzikale performances, intuïtieve klank en muziek workshops, cursussen en concerten waarin de klanken een sfeer van natuurlijke rust uitstralen en sound healings.
 • Consult ter ondersteuning van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ons werk is voor ons onze levensopdracht en we doen alles wat we doen met liefde en toewijding. We heten je dan ook van harte welkom bij onze activiteiten en hopen dat je er net zoveel vreugde aan zult beleven als wijzelf.

Je vraagt je misschien wel af wat onze naam ‘Het is er al’ betekent. Wat is er al? Hèt is alles waar velen naar op zoek zijn, of zijn geweest in hun leven. En voor ieder mens geldt hetzelfde, wanneer je stil bent en je verbindt met jouw essentie, met de essentie, dan is alles er al. Je kunt dan ook meteen stoppen met zoeken. En wat is dit alles? Eigenlijk valt dat niet in woorden te vatten maar we zullen toch een poging doen… Het is de magie van het leven, het is de liefde zelf. En tot grote verbazing van menigeen bevind zich dit niet alleen buiten jezelf maar juist en vooral ook gewoon in jezelf.

Logo-Het-is-er-al is: Bianca Hulleman en Menno van den Hout

 

Over Bianca

Bianca is een creatief en veelzijdig persoon. Ze heeft altijd al een sterk gevoel voor spiritualiteit en onze menselijke eenheid met de natuur gehad. Ze vindt het belangrijk om dit met beide benen stevig op de grond en zonder poespas te (be)leven. Na de nodige levenservaring, zelfonderzoek, gevolgde opleidingen en jaren werkervaring als leidinggevende voor diverse grootwinkelbedrijven heeft ze gehoor gegeven aan een sterke behoefte om ieder die daar voor openstaat aanreikingen te doen die je helpen om jouw unieke pad te betreden en te blijven volgen. Bianca gebruikt de natuur als zuivere spiegel om je dichter bij je eigen natuur te brengen en zo jouw rol in het grote geheel duidelijker zichtbaar en herkenbaar te maken. Door o.a. de kennis en visie van de druïden te gebruiken deelt Bianca een natuurlijke weg en manier van leven die zij met passie integreert in alles wat zij neerzet.

Al een aantal jaren verdiept zij zich in de zienswijze van de druïden en volgt hiervoor een opleiding d.w.z. een reis naar binnen, het heeft dan ook niets te maken met een schoolse opleiding. Het Druïdisme is ons eigen (vergeten) Europese erfgoed, het nalatenschap van onze voorouders. Druïden leven in een pure verbinding met de natuur. Het druïdisme is een sjamanistische manier van kijken en leven waarbij voorop staat dat alles in de natuur heilig is. Het zijn de natuurvolkeren die ons veel leren over de natuur en over het leven zelf. Leven met de natuur is leven vanuit de stroming, zoals het bedoelt is.

Bianca werkt ook graag met haar handen. Ze maakt objecten van natuurlijke materialen en geeft creatieve workshops met natuurlijke materialen.

Belangrijk voor Bianca

 • De natuur als spiegel.
 • Jou ontmoeten zoals je werkelijk bent.
 • Zelfbewustzijn, authenticiteit en vrijheid voor allen.
 • Rituelen verzorgen bij mijlpalen in het leven.
 • Haar liefde en haar dromen delen met Menno.
 • Creëren met Natuurlijke materialen.
 • De Bomen.
 • Het leven beleven als een reis door de seizoenen.
 • De kennis en visie van de druïden leven, beleven en delen.
 • Maar bovenal… Liefde, vreugde, bewustzijn, bezieling, verbinding, creativiteit, klank en kleur in de wereld brengen.

 
 

Over Menno

Menno is een liefhebber van muziek en klank in hart en ziel. Liefde, wijsheid en humor zijn voor hem kernwaarden in het leven en dit is terug te vinden in zijn aanbod. Menno is van jongs af aan actief in de muziek en richt zich met name op de intuïtieve benadering. Onder de naam Dreamflow verzorgt Menno samen met Bianca muzikale live performances die ter plekke in het moment worden gecreëerd. Een inspirerende ervaring in de levensstroom van het hier en nu. In de muziek- en klanklessen die Menno geeft ligt de nadruk op intuïtieve klankvorming, muziek maken vanuit je gevoel. Een prachtige manier om je zelf te kennen, te herkennen, te erkennen en te ontwikkelen. Menno hanteert een natuurlijke stijl van lesgeven die tot persoonlijke groei leidt, ongecompliceerd en vrij.

Een van zijn passies is het onderzoeken van het menselijk bewustzijn en haar invloed op onze manifestatiekracht en kwaliteit van leven. Betekenisvol delen met anderen is voor hem pure rijkdom. Verder is de Mongoolse Ger een grote rol gaan spelen in zijn leven. Deze bijzondere tent is in Menno gaan zitten, hij biedt o.a. assistentie bij: opbouwen, afbreken en onderhoud.

Belangrijk voor Menno

 • Intuïtieve klankvorming, muziek maken vanuit je gevoel.
 • Klank en intuïtieve muziek als spiegel van je Zelf zien en toepassen.
 • Lesgeven in Mongoolse Keelzang en Boventoonzang, Mondharp, Didgeridoo, Native American Flute.
 • Een natuurlijke stijl van lesgeven hanteren, die de juiste voorwaarden schept waaronder je ontspannen jezelf kunt zijn, en die je uitnodigt tot persoonlijke groei.
 • Droomconcerten en Klank ontspanning verzorgen.
 • Zijn dromen en zijn leven delen met Bianca.
 • Het menselijk bewustzijn en het effect hiervan op de kwaliteit van je leven onderzoeken.
 • Meditatie, aanwezig zijn in het hier en nu.
 • Werken met en aan Ger ook wel Yurts genoemd (Mongoolse nomadententen).
 • Betekenisvol delen en uitwisselen met anderen.