Blog artikel

Leef je Zielsverlangen

by | jan 5, 2021 | Creativiteit, Meditatie, Natuurbeleving, Persoonlijke sessie | 0 comments

Volg je hart, doe het nou eens écht anders, bewuster…

Laten we gebruik maken van de transitie waar we nu, dankzij corona, inzitten. Juist nu kunnen we de dingen anders gaan doen, dat wilden we toch? Juist nu komt alles aan het licht, het is de tijd!
Wie ben ik en wie wil ik zijn? Maak ik wel de juiste keuzes en doe ik de juiste dingen? Waar doe ik het voor? Is mijn huidige werk wel geschikt? Past de relatie die ik heb nog wel bij mij?
Wat wil ik nou eigenlijk ècht?
Dit zijn allemaal essentiële levensvragen waar velen in de coronatijd bij stil staan omdat er voor velen tijd in het leven van alle dag is gekomen.

Kom er eens over reflecteren bijvoorbeeld middels een wandelsessie in mooie natuur, de natuur zit vol met metaforen en is een perfecte coach, misschien wel de beste. Ook ben je van harte welkom op een fijne locatie waar Menno je graag begeleid met je stem, Native American flute of didgeridoo. Spelenderwijs is dit ook een prachtige weg naar binnen, zo vind je je zielsverlangen. En alles waarnaar je al lang hebt gezocht bevindt zich gewoon in jou… Het is er al…

We bieden je graag gelegenheid dit te ervaren en zien jou als gelijkwaardig mens, want ook wij zijn altijd in beweging en in ontwikkeling. Ook wij hebben door de pieken en de dalen in het leven mogen ervaren en leren waardoor we op basis van gelijkwaardigheid, in zuiverheid en met een gezonde dosis humor met jou op pad kunnen, of met jou de diepte in gaan middels klank en muziek…

Wees welkom voor onze individuele sessies in mooie natuur op de Veluwe met Bianca en klank en muziek lessen met Menno.
Het is ons zielenwerk, het werk waarvoor we hier zijn!

Heb je een vraag hierover, stuur ons een bericht.  info@hetiseral.nl