Blog artikel

Koninklijk bezoek tijdens de workshop

by | mrt 29, 2017 | Workshop | 0 comments

Heel dankbaar kijk ik terug op afgelopen zondag 26 maart, de Magische 7 Bosbronnen Workshop.
Een mooie groep mensen kwam op deze middag bij elkaar, een verdiepingsmiddag in de natuur, heerlijk was het. De synchroniciteit was alom aanwezig en we kregen zelfs koninklijk bezoek! We stonden in een halve cirkel bij de tweede bosbron en toen kwam de boswachter voorbij in een wel heel speciaal tenue, hij was op de mountainbike en hij gaf aan, ‘ik heb ook een hele groep bij me hoor’… en ja, daar waren ze dan één voor één, Koning Willem Alexander en zijn stralende Maxima, de prinsesjes en nog een aantal familie leden, uiteraard was er ook bewaking bij incognito. Één van de prinsesjes gaf aan, deze route niet leuk te vinden (teveel wortels boven de grond).

Waar vaak duizenden mensen een glimp van op willen vangen tijdens Koningsdag, kwamen ze nu in spontane en informele beweging op ons pad, het was gewoon hoi en spontaan reageren op ons. Er loopt bij de bronnen een heel smal paadje, (zie de foto’s) dus we zaten bijna bij hun achter op de fiets :-).
Ik ben niet zo van hiërarchie, toch was dit heel bijzonder, en deze ontmoeting had ook voor ons allemaal een mooie boodschap: Wees je eigen koning/koningin. Hoe ‘toevallig’ is het dan ook, dat ik 7 magische vragen van te voren had gemaakt en had toegestuurd naar alle deelnemers, er zat een vraag in over het IJsvogeltje dat in het engels, King Fisher heet. Het vogeltje leeft in dit gebied. Deze workshop zal later ook in de jaartraining komen!

Bedankt lieve mensen voor jullie deelname en openheid, Denny bedankt voor het delen van je foto’s. Menno wederom bedankt voor je liefdevolle ondersteuning en de magische klanken die je in de workshop verweven hebt. Het was een geweldig mooie middag.

Met natuurlijke groet, Bianca