Blog artikel

Het is er al, acht jaar!

by | mrt 31, 2017 | Persoonlijke sessie, Viering | 0 comments

Op 1 april a.s. zijn we alweer 8 jaar bezig met onze fijne onderneming. Dat vieren we graag met jou!

In 2009 maakten we de belangrijke keuze om het pad van ons hart te volgen en daar hebben we geen moment spijt van. Wat hebben we in al deze jaren veel beleefd en mooie ontmoetingen gehad, waarvan jij er één bent. Voor ons is dat ware rijkdom en waar het wezenlijk om gaat in het leven! Betekenisvolle ontmoetingen, ontmoetingen in klank en muziek, verbondenheid met elkaar en verbondenheid met de natuur om ons heen waar een ieder onlosmakelijk deel van uitmaakt. Kortom bewust zijn, in de Cirkel van het Leven.

Een eigen onderneming is iets wat je aandacht mag blijven geven. Wanneer je vanuit je authenticiteit creëert blijven de ideeën komen, een stroming van overvloed. Soms is het goed om daarin meer rust te brengen en even te wachten met dat mooie idee wat dan nog verder mag uitkristalliseren. Goed ondernemerschap heeft alles te maken met bewustzijn, bewustzijn van je leven, wat je doet, waarom je het doet en hoe je het doet. Ook is het soms spannend en onzeker. Maar wat is er nou eigenlijk werkelijk zeker?

Wensen en dromen manifesteren is een doorlopende ‘flow’. Het is prachtig en hartversterkend wanneer je samen dezelfde droom hebt en daar, met vereende krachten vorm aan geeft. Wij bouwen verder aan onze ontwikkeling als mens en in ons werk en blijven creëren en ons hart volgen. Graag ontmoeten we jou daarbij!

Omdat ‘Het is er al’ in april 8 jaar bestaat, geven we de hele maand april een korting van 8% op alle individuele lessen en sessies. Individuele lessen en sessies van ‘Het is er al’ zijn:

  • Klankontspanning in de Ger
  • Persoonlijke Coaching/Reading in de Ger
  • Privéles Keelzang en Boventoonzang in de Ger
  • Privéles Didgeridoo in de Ger
  • Privéles Native American flute in de Ger

Maak voor het genieten van een individuele les of sessie een afspraak via: info@hetiseral.nl
Verder kun je kijken op onze website voor meer informatie over de individuele sessies en lessen die we aanbieden! We gaan op naar de volgende 8 jaar en hopen je in april te ontmoeten.

 

Van hart tot hart, Menno & Bianca