Gedeelde ervaring

Fijn, fijn, fijn…. Dank!

nov 26, 2017

Sinds de vrouwencirkel denk ik elke dag nog terug aan dit fijne en bijzondere samenzijn.

Ik wilde er wat over schrijven op Facebook of in een mail aan jou, maar heb daar tot nog toe nog niet de ruimte of rust voor gevonden. Het moest ook allemaal een beetje zakken, merkte ik.

Sinds die dag is er werkelijk van alles in beweging in en om mij heen. Veel positieve energie en vertrouwen en een stukje meer overgave aan openheid en verbinding. Door naar deze vrouwencirkel te komen, ben ik een deurtje door gegaan waar ik lang voor heb staan drentelen. En achter die deur vind ik nu een stukje levensvreugde en levenszin; iets wat lang, heel lang weg is geweest… En het wonderlijke is dat ik helemaal niet hoef te wennen aan dit “nieuwe” stukje van mijzelf wat zich laat zien (want… eindelijk een beetje meer thuis…). Dat vind ik heel gaaf! Ik word er heel blij van en voel vertrouwen om op reis te gaan, om mijn wereld te vergroten en verrijken.

Dankjewel Bianca, voor jouw warme en veilige ontvangst in de Ger. Van ons allemaal. De verbinding die daardoor ontstond voel ik nu nog. Fijn, fijn, fijn…. Dank!