Klankbelevingen

Klank werkt scheppend en harmoniserend

Klank en Meditatie worden sinds mensenheugenis en in vele culturen toegepast om de weldadige effecten op lichaam en geest. Het kan je op een zeer eenvoudige manier in een diepe ontspanning brengen en je bewustzijn verdiepen. Sound Meditation, Sound Healing, de Dreamflow Sound Journey, het volgen van intuïtieve klank en muziek lessen, het zijn allemaal prachtige methodes om je frequentie te verhogen, de deur naar een hoger bewustzijn te openen en meer vitaliteit te ervaren. Lees verder op deze pagina als je meer wilt weten…

Dreamflow Sound Journey

Klanken op Zielsniveau

De helende klanken van onze Dreamflow Sound Journeys nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klanken en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook hebben de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie hun rol in de Dreamflow Sound Journey. Na elk concert schenken we kruidenthee met wat lekkers en is er gelegenheid om je ervaringen te delen of eenvoudig in stilte na te genieten.

Het Dreamflow album ‘Dream of the cloud dancer’ is een door ons in eigen beheer, met zorg geproduceerde weergave van een Sound Journey gespeeld door Menno & Bianca i.s.m. Rob Verheul. Deze cd is helaas helemaal uitverkocht.

De actuele data voor de komende Dreamflow Sound Journeys zijn te vinden in onze evenementen kalender.

We spelen ook op diverse locaties zoals yogastudio’s, wellness centra, tai chi en chi kung studio’s. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een Dreamflow Sound Journey op jouw locatie: info@hetiseral.nl.

Sound Meditation

The Stillness Within

Samen mediteren werkt krachtig. In gezamenlijke meditatie ontstaat er een verenigd veld waardoor het makkelijker is om in meditatie te komen en te blijven. Ieder heeft in dit veld zijn of haar unieke bijdrage. Wanneer het veld ook nog eens een extra gedragen wordt door de kracht van de meditatieve klanken die het met hun frequenties en resonanties opladen dan wordt de meditatie een ware ‘uplifting experience’, een heerlijk energiebad waarmee je weer vooruit kunt.
De Sound Meditation wordt zittend ervaren maar uiteraard ben je vrij om je eigen meditatiekussen mee te nemen. We sluiten af met 10 minuten stilte onder het genot van een kopje verse kruidenthee. Daarna nemen we in stilte afscheid. Tip: Draag prettige los zittende kleding en neem in het koudere seizoen een omslagdoek en extra warme sokken of sloffen mee.

Wees welkom in jezelf.

Als er Sound Meditations gepland zijn, staan de actuele data zijn dan te vinden in onze evenementen kalender.

Tickets zijn in onze webshop te koop.
Ook voor groepen op aanvraag en op locatie.
Meer info: info@hetiseral.nl