Blog artikel

Didgeridoo les

by | aug 11, 2018 | Intuïtieve klank, Workshop | 0 comments

De didgeridoo is een bijzonder instrument en het bespelen ervan is daarom ook bijzonder. Het instrument vraagt de nodige toewijding als je het wilt leren bespelen. De uitdrukking ‘oefening baart kunst’ is hier van toepassing. Maar als je die toewijding kunt opbrengen krijg je er veel voor terug. Het volgen van didgeridoo les geeft gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling op meerdere vlakken, je krijgt een tool om snel te gronden en daarmee je energie steviger neer te zetten, een manier om je creatief te uiten, een mogelijkheid om snel een diepe connectie te maken met je toehoorders en/of mede-muzikanten en zo zijn er nog veel meer voordelen.

Vanaf september 2018 geeft Menno om de week didgeridoo les waar je kunt instromen wanneer je maar wilt. De lessen zijn ontspannend, speels, intuïtief en uitdagend. We beginnen met het maken van de grondtoon en zullen daarna de circulaire ademhaling gaan aanleren, die bijzondere ademtechniek waar de didgeridoo bekend om is.

Er zijn twee groepen:
De lessen op beginners-niveau zijn op de oneven weken en de lessen op halfgevorderden-niveau zijn op de even weken. De lessen worden gegeven op de woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Een 10-lessenkaart kost € 110,-. Je kunt ook per losse les betalen. Losse lessen zijn € 13,-.

Er zijn tijdens de lessen oefen-didgeridoo’s aanwezig voor als je nog geen eigen didgeridoo hebt.
Opgeven via: menno@hetiseral.nl of: 06 21573105.

Je leest meer over de didgeridoo op deze pagina.

Hier kan je meer lezen over de didgeridoo als traditioneel, cultureel object en traditioneel muziekinstrument.