Blog artikel

Wij zijn net terug van een prachtige magische reis en zijn nog maar net geland. Maar eigenlijk hebben we, ook al hebben we niet gevlogen, nog wel een beetje een jetlag. šŸ˜‰

Onze reis ging deze zomer opnieuw naar het ons zo geliefde Glastonbury. Ook bezochten we de magische Atlantische Oceaan-kust van Cornwall. Op onze reis hebben we bijzondere interacties en gesprekken gehad met een verscheidenheid aan bijzondere mensen die ons in eerste instantie bijna allemaal geheel onbekend waren. We gaan opgeladen en vol van prachtige liefdevolle energie de herfst tegemoet. Ook hebben we veel mooie en nieuwe inspiratie opgedaan!

Het is belangrijk, lieve mensen, om juist in deze absurde tijden met elkaar in verbinding te gaan en te blijven, en om te handelen vanuit je authentieke zelf. Laat je niet bang maken, heb lief, communiceer vanuit je hart, durf je kwetsbaar op te stellen en handel vanuit vertrouwen. Wij blijven heel graag met jou in verbinding en zien je graag. ‘Het is er al’ heeft deze herfst en komende winter nog veel moois te bieden, speciaal om de authentieke kracht van het Leven zelf te eren en samen in verbinding te zijn.

Het is er al, in deze turbulente tijden wordt opnieuw weer duidelijk dat onze naam zo passend is. De naam werd Menno jaren terug ingegeven er kwamen zelfs mensen die de naam wilden kopen, maar iets wat je wordt ingegeven is niet te koop! Deze naam blijft dan ook bij ons.

Hieronder volgt een mooi citaat van Jan Roelofs. Kijk op zijn Facebook-profiel als je meer van hem wilt lezen.

The Grail is not out there. The Grail is in you, in me. We are The Holy Grail!

In de materialistische levensvisie die onze levens stevig in zijn greep heeft, bestaat alleen het tastbare. De rest is flauwekul, hobby, gezweef of gevaarlijke onzin. Dat is jammer, want de metaforische, mythologische, spirituele dimensie is ook de laag van de zin, de betekenis, de inspiratie. Veel mensen lijden aan de ogenschijnlijke zinloosheid van het bestaan, waarbij ze helaas niet beseffen dat die veroorzaakt wordt door dit beperkte materialistische perspectief.

De Heilige Graal is een metafoor voor het Vrouwelijke, waarvan we de waarde in onze cultuur behoorlijk zijn kwijtgeraakt. Maar iets wat je verliest, kun je ook weer terugvindenā€¦

En laten we als Het is er al nou precies aan deze essentiƫle onderdelen van ons bestaan zijn toegewijd. De metaforische, mythologische, muzikale, spirituele dimensie die ook de laag is van de zin, van de betekenis en de inspiratie. Dat is waar onze harten sneller van gaan kloppen. En dat willen we graag samen met jou delen en aandacht geven want dƔt is wat de wereld nodig heeft. Wees welkom in gelijkwaardigheid, zo uniek en authentiek als je bent.