Blog artikel

De Legende van Grootmoeder Spin en Dromenvangers

by | nov 8, 2019 | Creativiteit | 0 comments

Herfst, de ochtenden zijn gehuld in mist, een waar schouwspel van Moeder Natuur. Geniet jij daar ook zo van? Spinnenwebben worden zichtbaarder want ze dragen prachtige dauwdruppels van regenboogkristallen. Wat een cadeautjes, en dan moet de dag nog beginnen.šŸ˜‰De sluiers van de zichtbare wereld naar de onzichtbare wereld zijn nu ook flinterdun geworden. Mist brengt mij ook naar Avalon, het magische eiland achter de mist. Mijn dromen worden intenser in deze tijd, mijn binnenwereld krijgt weer meer aandacht. De donkere tijd van het jaar, zit vol magie, als je het wilt zien tenminste. Ik deel graag een mooie legende met je.

De Legende van Grootmoeder Spin

Grootmoeder Spin was bedroefd over de nachtmerries van de mensenkinderen. Ze wendde zich tot een boom, de Wilg, en vroeg hem om een van zijn mooie buigzame takken. Vervolgens wendde zij zich tot de Adelaar en vroeg hem om een van zijn krachtige veren aan haar af te staan.
Toen boog ze de wilgentak tot een cirkel: het symbool voor de verbinding tussen alle mensen op aarde. Grootmoeder Spin spon haar web van wijsheid in de cirkel. Dit web ving alle slechte dromen van de mensenkinderen op.
De ochtendstralen van Vader Zon verbrandde de dromen die in het web waren blijven steken. Elke slechte droom die er in achtergebleven was veranderde in een dauwdruppel. Deze druppels dropen langs de adelaarsveer naar beneden en werden aan Moeder Aarde toevertrouwd.

Bron:catharina web 

Zo werkt een Dromenvanger ook

Wil je jezelf of een ander een mooi en bijzonder cadeau geven? Ik maak graag een Dromenvanger voor je met bezieling en afgestemd op de energie van de persoon. Ik maak deze van wilgenhout en van natuurlijke materialen. Iedere Dromenvanger heeft zijn/haar eigen unieke energie en werking.
Je krijgt er van mij ook nog een uitleg bij, hoe en waar je je Dromenvanger het beste kunt ophangen. Ik maak al een mooie dromenvanger voor je vanaf ā‚¬25,- exclusief eventuele verzendkosten. Mail me gerust als je meer wilt weten. bianca@hetiseral.nl

Wees verwonderd over de kracht van een Dromenvanger en geef je dromen de aandacht die ze verdienen.

Ik wens je mooie dromen in de nacht en vergeet je dagdromen niet!

Magische groet, Bianca.