Blog artikel

Vrouwencirkel, Zinvol leven zonder eigen kinderen

by | nov 19, 2017 | Cirkel, Yurt | 0 comments

Wat een bijzondere Vrouwencirkel was dat gisteren 18 november 2017, een dag met krachtige en bijzondere vrouwen. Een dag vol kleur, een dag met een lach en een traan. We hadden een sterke verbinding en een mooie openheid binnen de cirkel. In mij leven de momenten van deze dag nog voort en neem ik net als hen die er bij waren de ervaringen mee in mijn hart.

 

Volgende week, 25 november is er terugkomdag van de cirkel die plaats vond in november vorig jaar. Toen maakte iedere vrouw een visionboard, ik ben zo benieuwd hoe dat gegaan is het afgelopen jaar, of er intenties en wensen van zijn uitgekomen. Dat is tevens de laatste cirkel van dit jaar. Volgend jaar ga ik zeker  weer deze super fijne, voedende dagen neerzetten. De eerste zal zijn op Drie Koningen 6 januari, dan gaan we weer een visionboard maken, met een nieuwe groep. Ook dat beloofd weer een bijzondere dag te worden, uiteraard weer heel anders dan deze cirkel van 18 november.

 

Velen kleuren komen samen om te delen en delen is helen!

Met dankbaarheid kijk ik terug op een voedende en inspirerende dag. Dank jullie wel dat jullie bij de eerste Vrouwencirkel waren die het thema droeg:  Zinvol leven zonder eigen kinderen. Als er geen eigen kinderen in je leven zijn, dan heeft het leven één of meerdere minstens zo belangrijke taken voor je in petto. Welke taken dat kunnen zijn, kwam aan de orde en nog veel meer werd op deze prachtige herfstdag gedeeld met andere Zielen Zusters…