Pocket Flute – A – Aromatic Cedar

 65,00

Pocket Flute – “A” mineur – van aromatisch cederhout. Afmeting: 28 cm lang.

Uitverkocht

Artikelnummer: HSF-601-C Categorie├źn: , ,

Beschrijving

De Pocket Flute – gestemd in A-mineur, is handgemaakt van aromatisch ceder hout. Hij heeft een heldere zuivere klank die je er makkelijk uitkrijgt. Creatief plezier voor alle leeftijden gegarandeerd.

De compacte afmeting van de Pocket Flute ‘A’ (een lengte can 28 cm) maakt dat je hem heel makkelijk overal mee naartoe neemt.

Het is een 6-hole flute (een 6-gaten fluit), het 3de gat van boven (beter bekend als het 6de gat) is afgedekt met een stukje geknoopt leer waardoor je de mogelijkheid hebt om het als een 5-hole flute of als een 6-hole flute te gebruiken. Je leert makkelijker op een 5-hole flute.

Wanneer je de bedekking van het zesde gat weghaalt kan deze fluit behalve in de pentatonische A-mineur stemming ook in de relatieve diatonische C-majeur stemming worden gespeeld.

Dit is wat de toonhoogte (octaaf) betreft de hoogste in A-mineur gestemde fluit die High Spirits flutes maakt. Deze kleine hoge fluit is goed te combineren met de andere in A-mineur gestemde fluiten: de Sparrow Hawk in A en de Contra Bass Flute in A.

De Pocket Flute how-to-play instructies zijn alleen online beschikbaar:
Kijk hier voor de Pocket Flute speel-instructies.

Extra informatie

Afmetingen 28 cm
Houtsoort(en) waarvan de fluit is gemaakt

Aromatisch ceder