Golden Eagle – F# – Walnut

 235,00

Golden Eagle Flute – “F#” mineur – van walnotenhout. Afmeting: 64 cm lang.

Uitverkocht

Artikelnummer: HSF-105-W Categorieën: ,

Beschrijving

De High Spirits Golden Eagle, gestemd in F#-mineur, heeft een klank die je in hart en ziel raakt. Om deze fluit te bespelen adviseren we om al wat ervaring te hebben met het bespelen van de Native Flute of op andere houtblaasinstrumenten.

Deze Golden Eagle is gemaakt van Amerikaans walnotenhout, een hardhoutsoort. Het hout van deze fluit is behandeld met toxine-vrije oliën die het instrument een heldere, zuivere klank geven. Een bijkomend voordeel van deze hardhoutsoort is dat het wat meer kan hebben dan de zachtere houtsoorten waardoor de fluit zich beter leent om mee te nemen naar buiten. Hij is lager van toonhoogte dan de Red Tail Hawk.

De Golden Eagle is in samenspel goed te combineren met de Contra Bass gestemd in F#-mineur en met de Kestrel die ook in F#-mineur is gestemd.

De Golden Eagle flute is in F#-mineur gestemd en kan ook in de relatieve diatonische A-majeur stemming worden gespeeld.

Het is een 6-hole flute (een 6-gaten fluit), het 3de gat van boven (beter bekend als het 6de gat) is afgedekt met een stukje geknoopt leer waardoor je de mogelijkheid hebt om het als een 5-hole flute of als een 6-hole flute te gebruiken. Je leert makkelijker op een 5-hole flute.

Deze fluit is 64 cm lang.

Extra informatie

Afmetingen 64 cm
Houtsoort(en) waarvan de fluit is gemaakt

Walnoot

Andere suggesties…