Condor Bass – E – Spanish Cedar

 275,00

Condor Bass Flute – “E” mineur – van Spaans cederhout. Afmeting: 58 cm lang.

Uitverkocht

Artikelnummer: HSF-108-SPC Categorieën: , ,

Beschrijving

De High Spirits Condor Bass gestemd in E-mineur is de kortste van de basfluiten serie, daardoor is het de makkelijkst te bespelen basfluit. De fluit is in E-mineur gestemd en is daarom geschikt om met gitaar samen te spelen. De Kestrel (ook in E-mineur gestemd maar dan een octaaf hoger) is een geschikte andere fluit om mee samen te spelen.

Het is een 6-hole flute (een 6-gaten fluit), het 3de gat van boven (beter bekend als het 6de gat) is afgedekt met een stukje geknoopt leer waardoor je de mogelijkheid hebt om het als een 5-hole flute of als een 6-hole flute te gebruiken. Je leert makkelijker op een 5-hole flute.

Deze fluit is 58 cm lang.

Handgemaakt van Spanish cedar (Spaans ceder), een zachte houtsoort. Het hout van deze fluit is behandeld met toxine-vrije oliën die het instrument een warme, resonerende en volle klank geven. Wat er uit lijkt te zien als een scheurtje is in werkelijkheid de natuurlijke nerf van het hout van je fluit. Spanish cedar heeft natuurlijk voorkomende donkere lijnen in de nerf die vaak onterecht worden aangezien voor scheurtjes. Als jouw fluit van Spanish cedar gemaakt is, kijk dan eens naar deze video om het onderscheid te leren maken tussen een scheurtje en de natuurlijke nerf.

Extra informatie

Afmetingen 58 cm
Houtsoort(en) waarvan de fluit is gemaakt

Spaans ceder

Andere suggesties…