Little Hawk – A – Spanish Cedar

 98,00

Little Hawk Flute – “A” mineur – van Spaans cederhout. Afmeting: 44 cm lang.

Uitverkocht

Artikelnummer: HSF-LH-113-SPC-5 Categorieën: ,

Beschrijving

De Little Hawk is een ideale beginnersfluit, hij heeft een lieflijke klank en je speelt er zo op weg. Z’n aantrekkelijke prijs en toegankelijkheid voor mensen met kleinere handen gunnen bijna iedereen de ervaring en het plezier van het muziekmaken. De beginnende fluitspeler/ster krijgt op laagdrempelige wijze de begin-ervaring van het fluitspel terwijl deze voldoende daarna met voldoende zelfvertrouwen over kan stappen op andere fluiten in andere toonhoogten.

De Little Hawk is een 5-hole flute (een fluit met de traditionele 5-gaten). De fetish is van walnotenhout wat vastgegeknoopt is met een strook hertenleer. Je leert makkelijker op een 5-hole flute.

Deze houten fluit is met precisie in A-mineur gestemd en kan ook in de relatieve diatonische C-majeur stemming worden gespeeld. De Little Hawk Flute is goed te combineren met alle andere in A-mineur gestemde fluiten in alle beschikbare octaven, zoals bijvoorbeeld de Pocket Flutes in A, de First Hawk Flute en alle Sparrow Hawk Flutes.

Deze fluit is 44 cm lang.

Handgemaakt van Spanish cedar (Spaans ceder), een zachte houtsoort. Het hout van deze fluit is behandeld met toxine-vrije oliën die het instrument een warme, resonerende en volle klank geven. Wat er uit lijkt te zien als een scheurtje is in werkelijkheid de natuurlijke nerf van het hout van je fluit. Spanish cedar heeft natuurlijk voorkomende donkere lijnen in de nerf die vaak onterecht worden aangezien voor scheurtjes. Als jouw fluit van Spanish cedar gemaakt is, kijk dan eens naar deze video om het onderscheid te leren maken tussen een scheurtje en de natuurlijke nerf.

Extra informatie

Afmetingen 44 cm
Houtsoort(en) waarvan de fluit is gemaakt

Spaans ceder

Andere suggesties…