Vrouwencirkel

“When women gather, magic happens.”

Tijd voor Ritueel en Verbinding

Levensstromen die elkaar ontmoeten

Al enige jaren creëer ik met veel liefde en toewijding vrouwencirkels. In deze cirkels schep ik de voorwaarden voor een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten. Deze cirkels zijn voor alle vrouwen die willen verbinden, hun passie willen delen, geloven in hun wijsheid, kracht en intuïtie. Vrouwen zoals jij!

Er is tijd voor jou, tijd voor elkaar, tijd voor een mooi ritueel. De rituelen die we samen doen, zullen passend zijn in het jaarwiel. Het zijn dé elementen die jou de ruimte geven om tot rust te komen, in verbinding te zijn met andere vrouwen en even bewust stil te staan en te reflecteren. Een middag of dag even los van alles wat in het dagelijks leven steeds maar om jouw aandacht blijft vragen.

Mijlpalen in een mensenleven

Stilstaan bij bijzondere momenten in een mensenleven. We leven in een bijzondere tijd. Het is nu, juist nu, belangrijk èn fijn om samen te komen om te reflecteren en ruimte te maken voor elkaar en samen een bijpassend ritueel uit te voeren. Dit is helend, inspirerend en geeft nieuwe energie. Want zowel in onszelf als in het collectief valt er veel te helen en is er veel in beweging. “When women gather, magic happens.”

Tegenwoordig wordt er gelukkig weer meer aandacht gegeven aan rituelen. We ontdekken de ware betekenis en de diepe kracht ervan opnieuw. Een betekenis en kracht die in de oude tijden, bij de natuurvolken en bij onze voorouders heel normaal was. Zij wisten hoe je d.m.v. ritueel een belangrijke overgang van de éne naar de andere levensfase kon maken en kon vieren om zo een belangrijke stap te zetten.

Onze moderne cultuur gaat hier grotendeels geheel aan voorbij. Het is NU tijd om dit weer opnieuw op te pakken en zo de diepere lagen in onszelf en zo ook in onze samenleving te bekrachtigen.

We zijn deze middagen of dagen met een kleine groep vrouwen, en ze zullen plaatsvinden bij Yoga Muse in de Kas in Vught of bij de ashram, Sada Shiva Dham in Loenen. Kijk in de kalender voor actuele data:

Op locatie bij jou

Als jij een mijlpaal vieren hebt met je zussen, je vrouwelijke collega’s of je dierbare vriendinnen, dan kan ik voor jullie een bijzondere dag of middag met een passend ritueel verzorgen. Ook als jullie samen met jouw zussen, vrouwelijke collega’s of vriendinnen een dag wilt organiseren voor een bijzondere vrouw in jullie leven kan je bij mij terecht. Neem contact met me op, ik stem me graag af op jullie wensen.