Blog artikel

Magische Volle Maan Bostocht

by | aug 8, 2017 | Uncategorized | 0 comments

Wat een geweldige tocht met een mooie groep mensen was het gisteravond 7 augustus. Het was een avond vol magische momenten, prachtige sundogs, een de stralende volle maan. Het lopen van een prachtig labyrint was een extraatje en terwijl we het liepen kwam de maan op boven de bosrand achter het grote paarse heideveld… Wow…
Wat een heilig moment zo met elkaar in het labyrint samen met de opkomende maan.
Tijdens de theepauze cirkelde er een jagende nachtzwaluw om ons heen met zijn prachtige roep…
Kortom het was een heerlijke avond met heel wat onvergetelijke momenten. Ieder heeft aandacht kunnen geven aan een van de thema’s, focus. Focus speelt op dit moment in de natuur een belangrijke rol en dus ook in ons. Waar wil je heen, waar ligt je focus?
En het thema overvloed, overvloed deel je net als de natuur dat zelf doet… Overvloed is nu zichtbaar in de natuur, het graan wordt geoogst, het land geeft veel van haar prachtige vruchten, dit is een mooie tijd om deze overvloed te met elkaar delen.
Een aantal woorden die aan het einde van deze avond door deelnemers genoemd werden waren: magisch, verbindend, geraakt, leuk, heel leuk, fijn, rustgevend, en uiteraard zei iemand: focus, wat het thema was van deze avond.
Bedankt lieve mensen voor jullie deelname, het delen, jullie openheid en ook jullie humor.
šŸ™‚