Blog artikel

Less is More

by | nov 30, 2015 | Uncategorized | 0 comments

Bezield leven op het kantelpunt van een nieuwe wereld.

Veel mensen staan op een kantelpunt van verandering. Want dat het anders moet is voor velen nu wel helder. En ook de natuur laat merken dat het zoals de mens nu handelt en wandelt niet verder kan! Ik heb geen idee of jullie het allemaal ook zo ervaren maar er is veel in beweging in de energie. Het oude werkt niet meer en het nieuwe is er nog niet helemaal. Een hoop oude structuren vallen om en samenwerking is nog nooit zo belangrijk geweest. We gaan van het individuele weer naar het samen delen, samen zijn. Krachten bundelen met gelijkgestemden en bewust mensen achter je laten die niet passen in de vernieuwde structuur of mee willen transformeren naar deze hogere trilling. Dit kunnen vrienden, kennissen of familieleden collega’s of allerlei denkbare situaties zijn die niet langer voedend en positief werken. Pas na het maken van de passende keuzes kan jouw werkelijkheid zich opnieuw vormen. Zo creëer je jouw nieuwe wereld zelf. Aan jou de keuze of je meer en meer in contact wilt komen met jouw innerlijke natuur en de natuur om je heen en haar bewust te voelen en (weer) te leven zoals het leven bedoelt is. Dit vraagt vaak om geduld, zachtheid naar jezelf en oervertrouwen.

Het is de bedoeling dat we weer terug komen op het zuivere pad zoals dat voor de Mens bedoeld is. Hiervoor is het essentieel dat we onze aangeleerde drang om maar te blijven consumeren en steeds weer nieuwe dingen te willen bezitten los gaan laten en genoegen nemen met dat wat we slechts nodig hebben. Het is hoog tijd om te stoppen met het vergaren van nog meer bezit waardoor altijd maar meer geproduceerd moet worden ten koste van… Als dit nog heel even doorgaat dan wordt dat de ondergang van onze prachtige planeet, Moeder Aarde. We zijn niet ons bezit. Bezit is maar iets dat tijdelijk is en onvermijdelijk zal vergaan. Wij Zelf en de essentie van de Natuur echter zijn iets veel waardevollers dan dat.

Wij houden van de Aarde en nemen je graag mee naar het nieuwe dat tegelijkertijd oeroud is. Echter de jacht op de materie heeft ons afgebracht van waar het werkelijk om gaat. Durf jij de sprong te maken en te vertrouwen op minder wat meer is?

Dit artikel is o.a. geïnspireerd door de prachtige muziek van Kate Bush – Hello Earth.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=-gtFe7ZXb1s[/embedyt]