Blog artikel

Feestje… ‘Het is er al’ Tien jaar!

by | apr 1, 2019 | Uncategorized | 0 comments

De teepee waarin wij één van onze eerste droomconcerten gaven.

Vandaag schijnt de zon, is het 1 april en is het volop lente. Vandaag, precies 10 jaar geleden fietste ik (Bianca) naar de KVK om onze onderneming in te schrijven. Een nieuw begin, de geboorte van onze onderneming, ‘Het is er al’… Onze gezamenlijke wens ging in vervulling, onze droom werd werkelijkheid… Ik kan mij ook bijna niet voorstellen dat het inderdaad alweer 10 jaar geleden is dat we deze stap zette. Toch is het zo! Er is veel gebeurt in de afgelopen 10 jaar en veel in beweging gekomen in en om ons heen. Het begint altijd ergens… je volgt je hart, je zielenwens… Waar het allemaal heen gaat weet je niet, maar je begint. Vanuit het ego gezien is dat best spannend en voelt dat ook soms onzeker, tenminste bij mijn ego ;-). Tegelijkertijd is er ook een innerlijk weten en vertrouwen dat veel sterker is dan de kleine ik, het is dat oervertrouwen, een gevoel van weten dat dit de bedoeling is.

Volg je hart want het klopt

We lieten stapje voor stapje onze vaste banen los, ik als leidinggevende bij grootwinkel bedrijven (met een tussenstap in de thuiszorg). We wilden samen een plek creëren voor bewustzijn, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. En nee, het is niet altijd makkelijk, zeker niet, onze westerse maatschappij draait vaak om snelheid, consumeren, meer meer en meer! En dan ga je je hart volgen? Dat is eigenlijk best spannend ja! Ik werd ziek in 2005, want ook ik was altijd maar aan het rennen, daar zijn wij mensen niet voor gemaakt, dat heb ik dan ook letterlijk aan de lijve mogen ondervinden. Ik kon niet meer verder op de oude voet!

 Als je je hart volgt, weet je diep van binnen dat het klopt wat je doet. Het is het pad van de ziel, als meer mensen dit zouden doen en vooral zouden durven, wordt dat onze werkelijkheid en dan moet je eens kijken hoe mooi dat is.

Tien jaar geleden stappen gezet

Kijk eens eerlijk naar jezelf, ben je blij met je werk? Voel je je als een vis in het water bij je werk? Krijg je er energie van, of put het je uit? We komen zoveel mensen tegen die ook een hartewens hebben, maar werkelijke stappen zetten is dan toch wel een tweede. In ons geval begon dat met kleine stapjes, zo kom je er ook! Er wordt goed voor ons gezorgd als je stappen zet die bij je zielenpad horen en natuurlijk horen daar de nodige uitdagingen bij en is het vallen en opstaan, dat hoort bij het leven.

Wij vieren vandaag onze stappen die gezet zijn en we stappen verder, we hopen je onderweg te mogen ont-moeten, waar dan ook op deze mooie aarde! Zet stappen, volg je hart want het klopt…