Blog artikel

Dromen

by | feb 24, 2015 | Uncategorized | 4 comments

Van de week, droomde ik, ik was een zigeunerin en trok van plek naar plek, overal waren prachtige kleurrijke tenten, waar ik ook keek. Ik rook, zag en at de zoete appel met room en genoot zo van de zoetheid van het leven… La Dolce Vita… Hmmm mijn dromen vertellen mij altijd heel veel, mijn onderbewustzijn neem ik zo mee naar mijn dagbewustzijn.

Mijn dromen zijn meer werkelijkheid dan door velen vaak gedacht wordt. Ik ben er altijd zo blij mee, er is al zoveel naar mij toegekomen via mijn dromen. Jaren geleden schreef ik mijn dromen op, nu kan ik ze onthouden soms gewoon drie van 1 nacht. Sowieso is het nu nog steeds de tijd van het jaar om helder te dromen door het seizoen en zeker ook de maanstand en het sterrenbeeld vissen. Geniet ervan en maak ze werkelijkheid, of als je niet bevallen, doe er iets mee! Ze vertellen je zoveel.

Droom je Leven en Leef zo je Droom.

Heb je zin om je dromen te onderzoeken en ze in het daglicht te zetten? Ergens aan het begin van de komende zomer zal ik een middag gaan plannen in de yurt waarin we met een groep dromers op onderzoek gaan naar jouw dromen. Binnenkort meer info over deze workshop.

De prachtige kleurrijke foto geeft de droom heel mooi weer.

De foto is eigendom van: Love Peace Smile Happiness een pagina op Facebook.