Ik heb Bianca (samen met Menno) diverse malen mogen ontmoeten. Als ik aan haar denk warmt mijn hart. Ik lees met plezier de nieuwsbrief. Helaas woon ik niet in de buurt, waardoor deelname aan een activiteit voor mij te lastig is. Ik wandel zelf vaak in de natuur in mijn eigen omgeving om te helen, Maar na zware maanden voelde ik echter de enorme behoefte aan de heling van een oud en magisch bos. En ik wist dat Bianca wandelingen organiseerde in zo’n magische omgeving.

Met liefde haalde ze me op van het station. Het was druilerig weer, maar dat paste wel bij mijn stemming. Ik was wat gespannen en die onrust verdween niet helemaal. Maar Bianca gaf me alle ruimte voor mijn tempo, mijn gedachten en mijn gevoel. Ik kreeg van haar nog een paar hele fijne suggesties die makkelijk in praktijk te brengen zijn. Bijvoorbeeld een mooi rond kleed, waarmee ik toch mijn eigen meditatieplek kan scheppen. Dit heb ik meteen aangeschaft en het begint al een magisch hoekje te worden.

De omgeving waar we hebben gewandeld was prachtig. Magische bronnen, hoge bomen en een mooi bruin/roze bladerdek. We zagen raven en een roodborstje. Verder was het erg stil. Waar ik van houd.

Hoewel de onrust er nog steeds was, voelde ik me toch een stukje geheeld en ging dankbaar weer naar huis.

Dank je wel lieve Bianca. Ik ga graag nogmaals met jou een wandeling maken.

Met een warme hartegroet, jacqueline