Ik heb zo’n prachtige reis gemaakt, fysiek en op zoveel andere niveaus, dat ik het graag met jullie wil delen.

Ik kwam deze prachtige vrouw tegen, Bianca Rosa, en ze nam me mee op een wandeling op een specifieke plek in de Kroondomeinen bij Apeldoorn, 10.000 hectare bijzondere en magische bossen.

Bianca is ook een druïde, zij is heel erg in contact met de natuur. En toen ze jaren geleden door dit wonderbaarlijke bos wandelde, kreeg ze informatie door over de magische waterbronnen die daar zo’n 300 jaar geleden werden gecreëerd.

Ze werd geïnspireerd om een ​​wandeltocht door deze magische bossen langs enkele van deze specifieke waterbronnen te maken, omdat ze ontdekte dat zeven van die bronnen congruent zijn met zeven chakra’s van het lichaam.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Voor een paar uur ga je even weg uit de drukte van het dagelijkse leven, en je maakt een fysieke reis door je eigen energiecentra, terwijl je tegelijkertijd met de magie van alle natuur daaromheen bent en de waterbronnen ziet en voelt, die zachtjes bubbelen… De aarde, de bomen, het water, de ongerepte bossen, de verbazingwekkende diversiteit van mossen naast het diepere liggende water, de natuurgeesten, alles is zo een bijdrage en inspiratie op deze geweldige reis. En Bianca weet precies wanneer ze je in stilte je eigen gang moet laten gaan of wanneer ze je wat meer informatie moet geven of een vraag moet stellen. Toen er een ijsvogeltje met grote snelheid langs kwam scheren, wist zij precies welke boodschap dit mooie vogeltje had voor die specifieke chakra…

Het is verbazingwekkend hoe elke waterbron zijn eigen energie heeft en begint te communiceren met het overeenkomstige energiecentrum in je lichaam, waardoor er meer stroom ontstaat, een diepe verbinding met de aarde en alles wat je bent.

Omdat het een heel erg individuele reis is, zal ik mijn verhaal over mijn ervaring hier beëindigen.

Het is een verrassingsreis, waar je zoveel meer over jezelf gaat ontdekken.

Wees voorbereid om magische dingen te laten gebeuren … 😊

Caro Joy – Deventer