Blog artikel

Universele Vrijheid

by | okt 14, 2021 | Nederlandse Bloesemremedies, Persoonlijke sessie | 0 comments

Dit is een combinatie van 8 bloesemremedies,  namelijk: Cel-energie, Divine Love, Hartgespan, Pepermunt, Reuzenbalsemien, Reuzenstropharia, Wilde Bertram en Zielsvrijheid.

Deze nieuwe bloesemcombinatie helpt je om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden.

Cel-energie: helpt bij het loslaten van niet meer belangrijke ballast en zorgt dat je je oorspronkelijke taak op aarde kunt gaan vervullen.
Divine Love: groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Verbonden zijn met de menselijke spirituele familie. Openstaan voor de ander. Wanneer je je hebt laten beperken door anderen en/of door het algemene denken, helpt ze je om je los te maken van deze beperkingen.
Hartgespan: helpt je bij te veel claim door anderen en als je je niet vrij voelt, om open te staan voor liefde en ondersteuning. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid en te geordende structuren.
Pepermunt: helpt je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is. Ze werkt op de innerlijke terrorist en geeft je inzicht in het patroon van tegenwerking tegen jezelf en helpt met het loslaten hiervan..
Reuzenbalsemien: laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Brengt ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht dat al het leven in zijn eigen tempo voortgaat.
Reusenstropharia: laat je direct aanpakken, vooral wanneer je al te lang hebt zitten dubben over wat er moet gebeuren. Laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort.
Wilde Bertram: laat je je eigen weg gaan en je eigen keuzes maken, zonder beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren.
Zielsvrijheid: geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Diepgewortelde verplichtingen loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft.

Foto’s zijn eigendom van Bloesemremedies Nederland.

Als je ondersteuning wenst

Ik maak met liefde een flesje voor je klaar en vraag hiervoor een vrijwillige bijdrage. Als je er een sessie bij wilt waarin ik jou met de pendel test op ‘welke van de drie remedies het beste voor jou is’, dan kan dat ook! Dit kan zowel telefonisch als live. Jouw bijdrage is als we telefonisch afspreken €30,- en voor een live afspraak is dat €50,-. Ook krijg je van mij uitgebreide info over de remedie die ik voor je maak en ook hoe jij het het beste kunt gebruiken!

Als ik de remedie moet opsturen zijn de verzendkosten voor jou.

Meer info of een afspraak maken, stuur een mailtje.

Met een liefdevolle groet, Bianca Rosa