Blog artikel

Dit is een combinatie van 3 bloesemremedies, te weten: Boerenwormkruid, Cel-Energie en Kruidje Roer Me Niet.
Goed voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent.

Deze nieuwe bloesemcombinatie helpt je met het vinden van je kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en te begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Wanneer je onderdeel bent van de natuur, kun je de natuur ook niet meer zien als voorraadschuur voor de exploitatie van materialen, maar ga je begrijpen dat je zelf ook natuur bent en dat niet alles bestaat uit consumptie en willen bezitten, maar dat het gaat om het delen van respect en liefde voor jezelf en de ander.

Kruidje Roer Me Niet: dat blaadjes heeft die snel sluiten wanneer je ze aanraakt, terwijl de bloem de vitaliteit en kracht naar buiten spettert. De plant laat ook het thema van kwetsbaarheid naar kracht zien. De steeltjes waar de takjes met blaadjes aan zitten bevatten scherpe punten. Wanneer je je veiligheid bent kwijtgeraakt en je jezelf naar binnengetrokken hebt, ga je steken naar je omgeving en ga je in de verdediging. Je ruimte innemen en kunnen openstaan voor je omgeving, maar je ook weer flexibel terug kunnen trekken naar binnen in je veilige kern. Het Kruidje Roer Me Niet is ook belangrijk wanneer je te veel open staat en altijd met je omgeving, de ander bezig blijft, omdat je niet meer terug kunt naar binnen. Flexibel zijn en in de kern kracht bezitten. Je levenskracht laten zien en naar buiten brengen. Wie ben je?

Je niet terugtrekken, maar gaan staan voor wie je bent en dit neerzetten. Ook en/of ondanks dat je je kwetsbaar voelt en/of gekwetst bent toch het lef hebben om jezelf te laten zien. Het risico lopen dat je gekwetst wordt, maar dan weer loslaten, je verbinden met je krachtige kern en daarna jezelf kunnen openen. Uitbreiding en groei wanneer je gevoelig en/of overgevoelig bent en in iedere situatie jezelf niet vertrouwd. Het Kruidje Roer Me Niet geeft je vertrouwen in je groei, versterkt je zelfbewustzijn en zorgt dat wanneer je te veel vanuit je omgeving hebt overgenomen je dit kunt loslaten en weer terug kunt keren naar je oorspronkelijke levenskracht. De ruimte kunnen innemen om jezelf te zijn.

Dit ben ik en daar moet je het mee doen of je het nu leuk vindt of niet. Beschermd worden door het licht dat om je heen is. Al jouw unieke kwaliteiten gaan neerzetten in de wereld, als een nieuw bewustzijn dat kan ontwaken.

Boerenwormkruid: deze versterkt en opent je voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Ga ik vooruit of blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden?

Maak ik nieuwe keuzes, zet ik nieuwe stappen of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern, ruim op en zuiver jezelf van alles wat niet bij je hoort. Deze zuivering is nodig wanneer je niet hebt geluisterd naar jezelf, omdat je twijfelde aan je kern. De Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven.

Cel-Energie: deze brengt iemand weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. Ze schoont de cellen van de patronen die er niet in thuishoren. De Cel-Energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer eerst al het oude op te ruimen, maar je kunt gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Het opruimen van oude emoties is belangrijk, maar is ook oneindig. De Cel-Energie brengt je cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke bron van waaruit alles voortkomt, de “nul cel” en brengt de innerlijke cel van de mens of het dier weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee.

De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring ontstaat de verstoring in het bewustzijn van de mens.

Foto’s zijn eigendom van Bloesemremedies Nederland.

Als je ondersteuning wenst

Ik maak met liefde een flesje voor je klaar en vraag hiervoor een vrijwillige bijdrage. Als je er een sessie bij wilt waarin ik jou met de pendel test op ‘welke van de drie remedies het beste voor jou is’, dan kan dat ook! Dit kan zowel telefonisch als live. Jouw bijdrage is als we telefonisch afspreken €30,- en voor een live afspraak is dat €50,-. Ook krijg je van mij uitgebreide info over de remedie die ik voor je maak en ook hoe jij het het beste kunt gebruiken!

Als ik de remedie moet opsturen zijn de verzendkosten voor jou.

Meer info of een afspraak maken, stuur een mailtje.

Met een liefdevolle groet, Bianca Rosa