Blog artikel

Gecentreerd met Bloesemremedies in uitdagende tijden

by | okt 14, 2021 | Nederlandse Bloesemremedies, Persoonlijke sessie | 0 comments

De afgelopen tijd heb ik mij zoveel mogelijk teruggetrokken en hield ik mij zoveel als mogelijk bezig met onderzoek in mijzelf. Ik heb mij wederom verdiept in de prachtige Nederlandse Bloesemremedies van Bram Zaalberg van Bloesemremdies Nederland. Bij hem volgde ik ook lang geleden de cursus voor celzouten. De afgelopen periode heb ik voor mijzelf en dierbaren in mijn naaste omgeving remedies ingezet. Het heeft de anderen en mijzelf enorm geholpen in bepaalde processen.

De planten waarmee gewerkt wordt komen uit een tuin waarin zoveel mogelijk geprobeerd wordt samen te werken met de Deva’s (wezenskrachten) van de planten. Ook wordt er gewerkt met de buigmethode. De bloemen van de plant of struik worden bij deze methode niet geplukt maar gebogen. Ik ben super fan van deze subtiele maar oh zo krachtige remedies en laat jou er ook graag mee kennis maken.

Er zijn nu drie nieuwe mengsels gemaakt door Bram Zaalberg die ons prachtig kunnen ondersteunen in deze turbulente tijd!

Het Doorlopen van de zeven stadia van Bewustwording

De bloesemremedies ondersteunen een proces van bewustwording waarbij je laag voor laag, zeven stadia in jezelf doorloopt en ontwikkelt, van het aardse tot het spirituele. Ze nemen je als het ware mee door al deze lagen. De bloesems laten je de thema’s die zich in het hier en nu in jouw leven laten zien anders waarnemen. Dit kunnen heel actuele thema’s zijn maar ook trauma’s van lang geleden die dieper in je systeem opgeslagen zijn. Dingen die je tot nu toe door een ander filter zag of zelfs helemaal niet kon zien, alsof ze in de mist verscholen lagen. Hoe mooi is dat?

Als je de remedies inzet, kan het kan zijn dat er emoties loskomen. Soms weet je niet eens waar de emoties vandaan komen of waar ze bij horen. Dat is niet erg. Sterker nog, dat is helemaal prima… Eigenlijk hoop ik dat dat gebeurt want dan ben je aan het opruimen, aan het transformeren. En ook zonder al te veel emoties kan er genoeg in beweging zijn in jouw systeem.

Volg de stem van je hart!

Deze tijd vraagt dringend om dicht bij jezelf te blijven in een wereld die continu in beweging is en snel verandert. Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart je liefde. De verbinding met je ziel, je liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden. Misschien kun jij hierin ook wel extra ondersteuning gebruiken, lees dan verder en kijk welke remedie het beste met jou resoneert.

Ik stel de drie nieuwe remedies even kort aan je voor.

Immuun Vitaal Support

Speciaal voor de ondersteuning van het immuunsysteem vooral wanneer je hooggevoelig bent en/of veel last hebt van negatieve omgevingen en straling. Speciaal voor electrosmog zoals dat vrijkomt bij 4 en 5G. De remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde.

Meer lezen over deze remedie.

Universele Vrijheid

Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart, je liefde. De verbinding met je ziel, je liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden.

Meer lezen over deze remedie.

Life Boost

Helpt je met het vinden van je kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en te begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent.

Meer lezen over deze remedie.

Als je ondersteuning wenst

Ik maak met liefde een flesje voor je klaar en vraag hiervoor een vrijwillige bijdrage. Als je er een sessie bij wilt waarin ik jou met de pendel test op ‘welke van de drie remedies het beste voor jou is’, dan kan dat ook! Dit kan zowel telefonisch als live. Jouw bijdrage is als we telefonisch afspreken €30,- en voor een live afspraak is dat €50,-. Ook krijg je van mij uitgebreide info over de remedie die ik voor je maak en ook hoe jij het het beste kunt gebruiken!

Als ik de remedie moet opsturen zijn de verzendkosten voor jou.

Meer info of een afspraak maken, stuur een mailtje.

Met een liefdevolle groet, Bianca Rosa

Foto’s zijn eigendom van Bloesemremedies Nederland.