Vrouwen in Verbinding.

Na een reeks Vrouwencirkels van hele dagen die van april 2016 tot januari 2018 heeft gelopen, heb ik besloten om de waardevolle vrouwen-samenkomst in verbinding in een andere vorm te gieten. Al sparrend met een dierbare vriendin werd het volgende idee geboren: Vrouwen in Verbinding, Verwelkom de Seizoenen in Jezelf. We verbinden ons samen en met de cirkel der seizoenen, die altijd doorgaat. Ik leef zoveel mogelijk samen met de seizoenen, het is de rode draad in mijn leven, ik pas mijn ritme zoveel mogelijk aan aan de seizoenen, wat soms ook een uitdaging is in deze snelle tijd.
De Vrouwen in Verbinding spelen zich af rond de momenten dat het licht van de zon van koers verandert en op of rond de momenten dat de dagen en nachten precies even lang zijn. Vanuit onze zienswijze is de Zon een mannelijke natuurkracht en de Maan een vrouwelijke natuurkracht. De activiteit Vrouwen in Verbinding is bedoeld voor vrouwen, integendeel tot wat sommigen hierover denken staat deze samenkomst niet in het teken van een strijd tussen vrouwen en mannen maar staat deze samenkomst juist in het teken van de complementerende energieën van het mannelijke en het vrouwelijke aspect. Het is een natuurlijke polariteit die weinig tot niets te maken heeft met vijandigheid. Een polariteit die de stroming van energie tussen die polen geeft. Daarom is een groep met alleen vrouwen belangrijk. Er kan dan vrouwelijkheid ontstaan die groter is dan die van een vrouw alleen. Deze groepsverbinding leidt tot een hogere afstemming, een verbinding die voedend is voor jezelf, voor de groep en voor de wereld om je heen.

Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

In ons leven zijn we voortdurend onderhevig aan verandering, net zoals de seizoenen in de natuur een continuerende verandering laten zien. Aanschouw, ervaar en verbind je met de ontluikende lente, de overvloedige zomer, de magische herfst en de stille winter! Een cyclus die steeds doorloopt, dat al heel lang doet en dat nog heel lang zal blijven doen. Want na de stille winter komt altijd weer die ontluikende lente, dit is een belofte die keer op keer wordt waargemaakt. Dus ja, ook als er donkerte in je leven is, zal er daarna altijd weer licht zijn. Dit is de natuurlijke cyclus van het leven zelf. Hoe meer je je bewust bent van deze cyclus en de daarin aanwezige natuurlijke energieën, ik zou bijna zeggen gemoedstoestanden, hoe eenvoudiger het is om mee te bewegen met deze energieën, die groter zijn dan de invloed die jij als persoon op je leven hebt.

Vier keer per jaar, rond de zomer- en winterzonnewende en de lente- en herfstequinox organiseer ik een inspirerende middag met mooie rituelen en verhalen om samen te delen. Op deze middag zijn we in een bewuste en voedende verbinding met elkaar en de cirkel van de seizoenen. Ieder seizoen heeft een eigen energie en brengt daarom ook eigen uitdagingen met zich mee. De middagen zijn voedend en inspirerend. Er is ruimte om levenservaring en opgedane wijsheid te delen met andere vrouwen, samen een mooi ritueel uit te voeren en verse biologische kruiden- & bloementhee te drinken met daarbij een heerlijke zelfgemaakte biologische cake.

Maak je klaar voor de vurige Zomer
Als je nu om je heen kijkt zie je dat de natuur hoog zwanger is, ze straalt, deelt haar overvloed, kleurt volop en nodigt je uit om ‘t leven te vieren. De nachten zijn kort, de dagen des te langer, met de piek op of rond 21 juni. In de lente hebben we zaadjes gepland, zaadjes zijn net als onze ideeën. Nu is het de hoogste tijd om deze zaadjes te delen met de wereld want ze zijn gegroeid in de periode vanaf de lente tot nu. Het is een tijd om te kijken in hoeverre je jouw ideeën al gemanifesteerd hebt. Heeft het de vorm gekregen die je in de lente hebt gewenst? Welk stuk mag nog wat meer in het licht gezet worden?

Na deze heerlijke middag ga je vol nieuwe zomer-energie weer naar huis. Klaar om gehoor te geven aan je eigen levenscyclus. Vier de seizoenen en kom naar deze fijne middagen! Reserveer je plekje tijdig als je erbij wilt zijn want vol is vol. Je kunt overigens iedere seizoen instappen, al ben je ook voor één editie van harte welkom.

Lees meer in het kalender evenement.

Wanneer: Op zondag 17 juni.
Inloop: Om 13:45 uur.
Cirkel: Van 14:00 uur tot ± 16:30 uur.
Waar: Op het erf van  ‘t Broecksehof en in onze Ger (yurt), Vorstersweg 3, 7382 AS Klarenbeek, Gelderland.
Kosten: €30,- per keer per vrouw.

Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaald dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Instappen is ieder seizoen mogelijk. Dit jaar zijn er nog twee andere ‘Vrouwen in Verbinding edities’: zondag 23 september en zondag 23 december. Lees er meer over in onze kalender.  In 2019 zijn de data: zaterdag 23 maart, zaterdag 22 juni, zondag 22 september en zaterdag 21 december.

Wil je je aanmelden of meer informatie, mail of bel mij dan!
Mail: bianca@hetiseral.nl
Telefoon: 06 24383726


Let op!
Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Er zijn telkens een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Ger en wanneer je je aanmeldt rekenen we op je komst.