Tijd voor jou, een reflectie van je binnenwereld

“Ik vind mijn antwoorden op vragen die spelen in mijn leven altijd terug in onze natuur. Het land, de (oude) aarde, de lucht, de kruiden, de stenen, de wateren, ieder levend wezen in de natuur en in het bijzonder de bomen, de natuur laat mij oplossingen zien, biedt mij steun en inspireert mij keer op keer. Ik hou van de wisseling van de seizoenen en het ritme van de maan en beweeg mee in deze natuurlijke stroom. Door middel van een wandelsessie of een kruidenwiel legging tezamen met mijn zuivere afstemming laat ik jou nieuwe wegen en mogelijkheden zien.” Vertelt Bianca.

Hoe werkt Bianca?

Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Bianca neemt je graag mee op het pad van jouw natuur, het pad dat je spiegelt, heelt en ondersteunt bij alle processen in jouw leven. Een mooie manier om contact te leggen met jouw essentie vanuit een zuivere afstemming op de ondeelbare energie die door al het Leven stroomt. Welke waarneembaar wordt door het ervaren van een wandelsessie, of het toepassen van de prachtige orakelkaarten van Het Kruidenwiel en de heldere waarneming van Bianca.

Een Kruidenwiel-consult:

Tijdens het Kruidenwiel consult krijg je antwoorden op vragen die nu voor jou van belang zijn in je leven. Zo is het fijn om de onderwerpen die zich voordoen, vanuit een helder en nieuw perspectief te bekijken. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten en inspiratie om weer verder te gaan op je pad. De kaarten van het Kruidenwiel Orakel worden op de 4 windrichtingen van het Keltische Jaarwiel gelegd. Je bent op afspraak van harte welkom in de Ger voor een Kruidenwiel consult om zo ondersteuning te vinden voor het doorlopen van jouw actuele levensprocessen, inzichten te vergaren, jezelf te helen en inspiratie op te doen.

Je bent van harte welkom!

Reactie van iemand die voor een kruidenwiel consult bij Bianca kwam:
“Ik heb maandag als zeer bijzonder ervaren, de kaarten die bekijk ik dagelijks. Ik kan je in alle eerlijkheid zeggen, dat het me rust gegeven heeft. Ik kan weer verder zien/kijken. Mijn allergrootste dank daarvoor. Groetjes Joke”

 

Persoonlijke sessie in de Ger:

Waar: In de yurt op ‘t Broecksehof, Vorstersweg 3, 7382AS Klarenbeek.
Jouw bijdrage:  €45,- voor een persoonlijke sessie van een uur incl. verse kruidenthee.
Afspraak via mail: bianca@hetiseral.nl
Of telefonisch: 06 24 38 37 26

Een Wandelsessie in de natuur:

Soms gaat het praten makkelijker tijdens een wandeling dan wanneer je binnen tegen over elkaar zit. Je bent dan letterlijk in beweging, je wandelt ergens naar toe. De energiestroom in je lichaam komt beter op gang en je raakt eerder in ontspanning, hierdoor wordt het makkelijker om creatief te denken en ben je alerter. Oplossingen dienen zich bijna als vanzelf aan. Onderwerpen die normaal misschien geen ruimte krijgen kunnen aan bod komen. Het heeft een helend effect op je hele welzijn, je lucht letterlijk je hart heel gemakkelijk in de natuur. Ik luister zonder oordeel, met een open hart zodat jij helemaal jezelf kan zijn.

De natuur spiegelt ons, we vragen haar raad en krijgen antwoorden op de vragen die in ons leven.

Wandelsessie:

Waar: In de bossen, op de hei, of in de prachtige omgeving van de IJssel.
Jouw bijdrage:  €90,- voor twee uur (daarna naar rato). Ik neem verse kruidenthee mee voor onderweg.
Afspraak via mail: bianca@hetiseral.nl
Of telefonisch: 06 24 38 37 26