De Natuurlijke Weg naar je Hart

Gaandeweg kregen de Magische Bostochten die Bianca liep meer en meer elementen van een workshop. Het werd daarom tijd om daar wat mee te doen. Dit jaar zijn deze workshops verder uitgebreid en krijgen ze een volwaardige plek in ons aanbod met een eigen naam, de Magische Natuur Workshop. Aangezien er ook vaak gevraagd is naar de Magische Bostocht zoals die eerder was zullen we deze tochten ook weer hun welverdiende plek geven in ons aanbod. Ieder seizoen zullen er een Magische Natuurtocht en een Magische Natuur Workshop georganiseerd worden.

Hoe stiller het in jouw binnenwereld is, hoe makkelijker je de authentieke essentie in jezelf bewust kunt waarnemen. Deze essentie dringt zich nooit op maar wacht geduldig totdat jij er aandacht aan geeft en ruimte voor schept in je leven. Pas wanneer de rust, de aandacht en de ruimte er zijn, dan pas is de tijd rijp voor ’onsterfelijke’ creaties van jouw hand. De creaties waarvoor je in het leven bent geroepen.

Terwijl je lichaam in beweging is tijdens deze tochten kan je hoofd even heerlijk tot rust komen en kun jij weer nieuwe energie opdoen. Even los van de dagelijkse snelheid en terug in de rustmodus, in verbinding met je wortels in een ritme dat helend werkt. De gedachtestroom in je hoofd en de overvloed aan kunstmatige prikkels uit je dagelijkse omgeving leiden je niet meer af. Er is ruimte gemaakt voor de stem van je hart die je de weg wijst en je volgt je eigen natuur.

– Laat de natuur je spiegelen en inspireren –

Iedere Natuurtocht zal in het teken van het seizoen van het moment staan. Het gaat bij de Magische Natuurtochten om de wezenlijke verbinding die we met de Natuur hebben, om de beleving zelf in het hier en nu. De afstand die we lopen is daarbij van ondergeschikt belang, het gaat dus niet om de kilometers.

Om een tipje van de Magische sluier te lichten: We koppelen de energie van het seizoen aan de thema’s die zich in onze levens manifesteren. Er is ruimte om te ontmoeten en te her-ontmoeten, er is tijd om rust te ervaren en te reflecteren, verbinding te maken met ’t Leven zelf, verdieping van je bewustzijn, respect voor de Natuur voor elkaar en de eenheid van het Leven zelf en uiteraard is er ruimte voor de Magie. Hieronder lees je de eerst komende tochten.

– De Natuur als Coach –

Wil je een middag van verdieping in de natuur, lees dan over de Magische Natuur Workshops.
Lees over De Vier Seizoenen en hoe je hun natuurlijke ritme kunt volgen.
Informatie over Natuurbelevingen in het algemeen.

 

Internationale Dag van de Aarde

In harmonie met de natuur en de Aarde. Op deze dag eren we onze prachtige planeet. Een jaarlijkse dag op 22 april met activiteiten die tot doel hebben mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. Tijdens de Magische Lente Bostocht tonen we onze dankbaarheid voor Moeder Aarde, voeren we samen een dankbaarheidsritueel uit en lopen we een mooie tocht ergens op de Veluwe, een bijzonder stukje land van de Aarde waarop wij leven. De Aarde verdient iedere nieuwe dag onze aandacht maar op deze dag staan we extra stil bij onze prachtige planeet en dat mag dan ook vooral leuk zijn! Wees welkom met al je positiviteit en levensvreugde.

Kijk voor meer info op het kalender evenement.

Waar: Op de prachtige Veluwe.
Wanneer: op zondag 22 april  van 10:00 tot 12:00 uur.
Kosten: €12,50 p.p. als het kan graag gepast contant bij aanvang van de tocht betalen.

Loop met ons mee!
Geef je op via de e-mail:bianca@hetiseral.nl of telefonisch 
bij Bianca 06 24 38 37 26.

Midwinter Vollemaan Wandeling

Op 21 december is het midwinter, dat is het moment dat het licht weer terugkeert. Loop mee rondom de kortste, donkerste en meest verstilde dag van het jaar. De zon gaat onder om 16:22 uur en de maan komt op om 16:31 uur. Want het leuke is, op het moment dat deze activiteit plaats vind is het Vollemaan, een extra bijzondere beleving. We wandelen in  aandacht en we verbinden ons met het natuurlijke ritme. De afstand die we lopen is ca. 8 km. We lopen door het bos en heide gebied onderweg genieten we van de prachtige vergezichten. Tip: Neem je eigen thermosflesje thee of water mee.

Extra:  Traditie getrouw is er na afloop van deze Midwinter (Vollemaan)wandeling de mogelijkheid om op eigen kosten gezamenlijk een pannenkoek te eten in het nabij gelegen pannenkoekenhuis Berg en Dal in Hoog Soeren.
Opgave is ook hiervoor gewenst, dan reserveren wij een tafel voor het aantal personen die mee willen.

Lees meer in het kalender evenement.

Waar: In bos en heide gebied rondom Hoog Buurlo.
Wanneer: op zaterdag 22 december 2018 van 14:30 tot 18:30 uur.
Kosten: €15,- p.p. gepast contant bij aanvang van de wandeling te betalen.

Loop met ons mee!
Geef je op via de e-mail: bianca@hetiseral.nl
 of telefonisch 
bij Bianca 06 24 38 37 26.