We Are Nature

Welkom op de Magische Natuur Workshops die er zijn om je te verbinden met jezelf, met gelijkgestemden en natuurlijk onze mooie natuur. Een workshop voor jou met mooie seizoensrituelen en inspirerende magische thema’s. In de pauze nemen we de tijd voor we een genietmomentje met verse kruidenthee met wat lekkers erbij.

De natuur nodigt ons keer op keer uit om onszelf verder te ontdekken en onze relatie tot het grote geheel te verder te leren kennen. Ze wacht geduldig… Kijk, voel, luister, beleef, leer ervan en heb vooral plezier. Tijdens de Magische Natuur Workshops geven we aandacht aan de cyclus van de natuur, hoe deze betrekking heeft op jezelf en hoe je dit kan toepassen in je persoonlijke dagelijkse leven. Het zal je verbinden met je eigen natuur. We maken bij elke Natuur Workshop tijd voor een passend ritueel. We maken met elkaar bijvoorbeeld een Natuur Mandala of we lopen het pad van het Labyrint, of… In de kalender is terug te vinden wat de actuele invulling zal zijn. Hoe dan ook, het zal altijd magisch en afgestemd op het seizoen zijn.

“Ik verweef graag onze magische natuur met onze eigen innerlijke groei.” We zijn allemaal ons web aan het spinnen, we zijn wevers… Ieder spint zijn eigen levensweb en de natuur zorgt voor het patroon…

– De Natuur als Coach –

 

Het pad van het Labyrint

Loop het pad van het Labyrint en verwonder je.

De Magische Natuur Workshop van de herfst staat in het teken van  het labyrint. In onze vaak zeer drukke levens hebben steeds meer mensen juist behoefte aan rust, verstilling en ook meer zingeving in het leven. Ervaar de heiligheid en de magie van het labyrint. Het labyrint is een pad dat al kronkelend leidt naar het hart van het labyrint en zo naar je eigen hart. Het gaat hier om een meditatieve reis, die je meer zingeving zal geven en je bewustzijn zal versterken.

Lees er meer over in het kalender evenement.

Waar: Omgeving Hoog Buurlo & Radio Kootwijk.
Wanneer: Op zondag 7 oktober van 13:00 uur tot ±17:00.
Kosten: €25,- p.p.
Opgave:  bianca@hetiseral.nl

Rustpunt in een Drukke Maand

In de Natuur en Rondom ’t Vuur

De Magische Natuur Workshop van de winter staat in het teken van een heerlijke winterse tocht, pannenkoeken bakken boven het buitenvuur en een warm winter ritueel. De maand december heeft éénendertig dagen en is voor velen een behoorlijk drukke maand. Een maand die van nature een meditatief karakter heeft en een sfeer van liefde en verbinding oproept maar vaker dan ons lief is gepaard gaat met veel afspraken, drukte en eerlijk gezegd, zelfs stress. Juist in zo’n drukke maand is het erg belangrijk om jezelf niet over te slaan.
Stap één dag uit de drukte en kom met ons in winterse sfeer de natuur ervaren. Gun jezelf een heerlijke en rustgevende dag, even los van de decemberdrukte, in verbinding met de natuur, met andere gelijkgestemden rondom een heerlijk warm buitenvuur.We lopen in de middag een winterse tocht door bos & weidelandschap, daarna maken we samen een warm buitenvuur in de boomgaard bij onze Ger in Klarenbeek. Bij regen of sneeuw zitten we rondom ‘t vuur in onze Ger. Dan is het tijd voor… Lees meer in het kalender evenement…

Wanneer: Zaterdag 8 december van 14:00 tot 21:00 uur
Waar: Vorstersweg 3, 7382AS Klarenbeek
Jouw bijdrage: €35,- kom je met je levenspartner dan is jullie bijdrage samen €60,-. We gaan heerlijke biologische lactose vrije pannenkoeken van boven het buitenvuur eten. Zorg jij voor de topping voor op de pannenkoeken? Daarnaast  ben je vrij om iets anders lekkers als bijgerecht mee te nemen. Verder is er winterse kruidenthee.
Opgeven: info@hetiseral.nl – 06 21 573 105

Wil je een ochtend wandeling waarin innerlijke stilte en de natuur samenkomen?
Lees dan over de Magische Natuurtocht.
Lees over De Vier Seizoenen en hoe je hun natuurlijke ritme kunt volgen.
Informatie over Natuurbelevingen in het algemeen.