Een wereldreis in klank

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Klank is grenzeloos, tijdloos en heeft de eigenschap de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie, je kern en stap in de tijdloze zone. Deze klankreis heeft een heerlijk ontspannende invloed op lichaam en geest en werkt tot in het diepste van je kern. De staat van ontspanning die je met een Dreamflow Concert kunt ervaren zorgt ervoor dat je zelfgenezende vermogen wordt geactiveerd en dat je daarnaast nog meer een open kanaal voor je creatieve vermogens wordt. Hoe meer je je openstelt, hoe beter het resonantie-effect haar helende werk kan doen.

Je kunt lekker op een matje gaan liggen of je kunt zitten en je hoeft even niets. We beginnen met het naar binnen richten van de aandacht. Dan zijn er de intuïtief gespeelde klanken die je aanraken en zo hun invloed hebben op je lichaam en geest en je dicht bij je essentie brengen. Een ieder haalt er vanzelf uit wat voor hem of haar nodig is. Je lichaam, geest en hoger bewustzijn weten feilloos waar jij op dit moment aan toe bent.

De instrumenten die we bespelen zijn o.a. de Chinese gong, sjamanentrommel, Native American flutes, rainstick, didgeridoos, kaval (Moldavische herdersfluit), menselijke stem (Mongoolse keelzang), Himalaya klankschalen, kristallen klankschalen, mondharpen. De instrumenten die we bespelen zijn veelal etnische instrumenten die afkomstig zijn uit verschillende tradities van over de hele wereld. Deze etnische instrumenten zijn vaak oud, sommige zelfs heel oud. Zoals de didgeridoo waarvan onderzoekers hebben geopperd dat het wel eens het oudste muziekinstrument ter wereld zou kunnen zijn met een leeftijd van meer dan 40.000 jaar. Maar andere instrumenten zijn juist piepjong, zoals bijvoorbeeld Koshi chimes en Sansula.

Verder passen we de subtiele kracht van energiewerk en aroma-therapie toe. Tijdens onze concerten maken we klanken op intuïtieve wijze, we stemmen ons af op onze eigen essentie die samenvalt met de essentie en scheppen een klankwereld vanuit de energie van het moment, daarom is ieder Dreamflow Concert dat wij geven telkens weer een nieuwe ervaring.

Zelf mee te nemen naar een Dreamflow Concert:
 Houdt er rekening mee dat je lichaam afkoelt als het anderhalf uur in rust is. Als je wilt liggen, iets om comfortabel op, en warm onder te liggen. Als je wilt zitten, je eigen matje en/of kussen en misschien een omslagdoek. Na het concert is er gelegenheid om je ervaringen te delen of eenvoudig na te genieten onder het genot van een kopje kruidenthee en wat lekkers.

 

Droomconcert ‘Dreamflow’ bij De Spiraal in Loenen

Wanneer: Op zaterdag 2 juni van 19:30 uur tot ± 21:00 uur. Kom op tijd want na aanvang is de deur dicht.
Zaal open: Om 19:15 uur.
Waar: De Spiraal, Burggraaf 26, 7371CX Loenen.
Kosten: €22,- p.p. inclusief kruidenthee en wat lekkers na het concert.
Zelf mee te nemen: Iets om lekker comfortabel en warm te kunnen liggen (of zitten).
Opgeven: Reservering Dreamflow Droomconcert Loenen
Na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.

Droomconcert ‘Dreamflow’ bij Puurbalans Yoga in Lemmer

Wanneer: De datum volgt nog.
Zaal open: Om 19:15 uur, concert 19:30 uur tot ± 21:00 uur. Kom op tijd want na aanvang is de deur dicht.
Waar: Puurbalans Yoga, Houtsaachmole 3c, 8531 WC, Lemmer
Kosten: €20,- p.p. voor een zitplaats en €22,- p.p. voor een ligplaats.
Beide prijzen zijn inclusief kruidenthee en wat lekkers na het concert.
Opgeven: info@puurbalans-yoga.nl

Droomconcert ‘Dreamflow’ bij Yoga de Zonnegroet in Haaren (NB)

Wanneer: De datum volgt nog.
Zaal open: Om 13:00 uur, concert 13:30 uur tot ± 15:00 uur. Kom op tijd want na aanvang is de zaaldeur dicht.
Waar: Den Domp, Kerkstraat 26, 5076 AW Haaren.
Kosten: €22,- p.p. inclusief kruidenthee en wat lekkers na het concert.
Zelf mee te nemen: Iets om lekker comfortabel en warm te kunnen liggen.
Opgeven en betaling: Bij myrian@yogadezonnegroet.nl.

Let op!
Er zijn telkens een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wanneer je je aanmeldt rekenen we op je komst.
Indien je na je aanmelding wegblijft zonder berichtgeving, of indien je je inschrijving binnen 24 uur voor de aanvang van het evenement annuleert, dan ben je ons het gehele deelnemersgeld verschuldigd.
Annuleer je binnen 72 uur voor aanvang dan ben je ons 50% van deelnemersgeld verschuldigd.
Indien je langer dan 72 uur van tevoren annuleert dan is dit kosteloos.