Intuïtief creëren vanuit je hart

Als ik intuïtief met mijn handen werk, wat ik zoveel mogelijk met natuurlijke materialen doe, dan gebeurt er iets… Dat wat de Natuur creëert en mijn eigen creativiteit komt samen en dat werkt inspirerend, helend en energie verhogend. Tegelijkertijd zorgt het voor een dieper en intenser contact met mijn innerlijke wereld en de energie die door alles wat leeft stroomt. Er ontstaat een verhaal in het object dat voor mij ligt wat zo steeds meer vorm krijgt, de vorm die ik in beeld al voor mij zie. Soms zijn daar ook uitdagingen in te vinden, want de materie werkt niet altijd even makkelijk mee. Dat is voor mij geen reden om het op te geven. Wat ik dan doe is juist meegaan met de vormen die de materie als vanzelf wil aannemen. Juist dan komt het verhaal wat er al in zat naar buiten. De kunst van accepteren wat al is, net als in het leven zelf. Tijdens dit creatieve werk voel ik een diep recept voor het leven zelf, ben ik ontvankelijk voor dat wat is en voel ik mij gedragen door een kracht die groter is dan mijn persoonlijkheid.

Ik laat mij inspireren door de wijsheid en schoonheid van de natuurvolkeren, ik heb diep respect voor deze culturen die een meer harmonieus pad volgen dan wij in het Westen. De Natuurvolkeren hebben ons zoveel te leren. Met name met de oude Keltische cultuur heb ik mij al jaren verbonden.

Als jij wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en iets moois wilt maken met je handen, van zoveel mogelijk natuurlijke materialen dan nodig ik je van harte uit voor één van mijn creatieve workshops. We maken dan een Dreamcatcher of een Rainstick en ontdekken gaandeweg veel over onszelf. Kijk voor inhoudelijke informatie, actuele data en prijzen in onze kalender.

Dreamcatcher

Met een Dreamcatcher kun je de goeie Spirits uitnodigen om jou via je dromen inzichten en ondersteuning te geven in levensprocessen. De Dreamcatcher laat goede dromen door het web heen gaan. De nare dromen worden opgevangen door het web dat jij weeft en lossen op bij de eerste zonnestralen van de dageraad. Het is een sjamanistisch krachtvoorwerp, dat zijn/haar oorsprong heeft bij de Ojibwe, ook wel Anishinaabe of Chippewa genoemd. Dit is één van de drie grootste groepen inheemse Amerikanen van Noord-Amerika. Zij worden liever geen Indianen genoemd, dat begrijp ik en ik heb diep respect voor alle natuurvolkeren waaronder de traditionele bevolking van Noord-Amerika.

Rainstick

De rainstick is een traditioneel instrument wat zijn oorsprong heeft in Zuid-Amerika waar het gemaakt wordt van een, inmiddels beschermde, cactussoort. Wij maken de Rainstick echter van berenklauw, een kruid dat inmiddels volop groeit in onze eigen biotoop. Het geluid doet voor de één denken aan een regenbuitje, voor de ander aan een waterval of voor sommigen ook aan een kabbelende beek. Door verschillende indianenstammen wordt de rainstick toegepast bij rituelen die bestemd zijn om regen op te roepen. Het prachtige instrument is heel fijn te gebruiken bij rituelen, in meditaties, klanksessies of om een ander of jezelf een ontspannen moment te geven. De Rainstick kan je op een mooie manier ondersteuning bieden bij het loslaten van wat dan ook. Een weldaad voor lichaam en geest om heerlijk bij weg te dromen.

Coachen op creatief gebied

Je kunt ook voor een privé-workshop bij mij terecht. Een coaching sessie, gericht op creativiteit, coaching in actie. Doordat jij in een creatieve flow komt, komen de inzichten gaandeweg op een geheel natuurlijke wijze naar je toe. We kijken samen naar de uitdagingen die relevant voor je zijn en gaan, met jou unieke creatie als sleutel, daarmee de diepte in. Op deze ochtend of middag maak jij jouw prachtige kunstwerk intuïtief en vanuit je hart. Alles wat in jou leeft wordt zichtbaar in jouw creatie. Samen voeren we ook een passend ritueel uit. Een privé-workshop duurt gemiddeld een dagdeel. De kosten bedragen €115,- waarbij de materialen bij de prijs zijn inbegrepen. Als je interesse hebt in een privé-workshop, stuur mij dan een mailtje, ook als je eerst meer informatie wilt. bianca@hetiseral.nl


Dreamcatcher
Wanneer: Op zondag 27 mei van 10:00 uur tot ±16:00 uur.
Waar: In onze Ger (yurt) op ‘t Broecksehof, Vorstersweg 3, 7382 AS Klarenbeek, Gelderland.
Kosten: €85,- per deelnemer. Dit is inclusief alle basis materialen, een inspiratiekaart voor de dag, verse kruidenthee met biologische koekjes en voor de lunch biologische huisgemaakte soep. Mocht je meer willen als lunch dan een soepje dan mag je dat zelf meenemen.

Doe mee!
Kijk voor de uitgebreide informatie over deze leuke workshop op het kalender evenement.

Geef je op via de e-mail:  bianca@hetiseral.nl Of telefonisch bij Bianca: 06 24383726.


Rainstick
Wanneer: Op zaterdag 29 september van 10:00 uur tot ±16:00 uur.
Waar: In onze Ger (yurt) op ‘t Broecksehof, Vorstersweg 3, 7382 AS Klarenbeek, Gelderland.
Kosten: €85,- per deelnemer. Dit is inclusief alle basis materialen, een inspiratiekaart voor de dag, verse kruidenthee met biologische koekjes en voor de lunch biologische huisgemaakte soep. Mocht je meer willen als lunch dan een soepje dan mag je dat zelf meenemen.

Doe mee!
Kijk voor de uitgebreide informatie over deze leuke workshop op het kalender evenement
Geef je op via de e-mail: bianca@hetiseral.nl  Of telefonisch bij Bianca: 06 24383726.

Let op!
Er zijn telkens een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wanneer je je aanmeldt rekenen we op je komst.
Indien je na je aanmelding wegblijft zonder berichtgeving, of indien je je inschrijving binnen 24 uur voor de aanvang van het evenement annuleert, dan ben je ons het gehele deelnemersgeld verschuldigd.
Annuleer je binnen 72 uur voor aanvang dan ben je ons 50% van deelnemersgeld verschuldigd.
Indien je langer dan 72 uur van tevoren annuleert dan is dit kosteloos.