Wat wij te bieden hebben:

Activiteiten voor Particulieren

  • Natuur belevingen waarin je altijd iets wezenlijks meekrijgt en waarmee je de verbinding ervaart met de diepte van jouw eigen natuur.
  • Intuïtieve klank en muziek workshops, cursussen, privélessen en concerten waarin de klanken ontspannend werken en je meenemen naar jouw binnenwereld.
  • Creatieve workshops waarin je lekker zelf aan de slag gaat om iets moois te maken en in dat proces iets over jezelf te leren.
  • Vrouwen in Verbinding Verwelkom de Seizoenen in Jezelf. Vier keer per jaar, rond de zomer- en winterzonnewende en de lente- en herfstequinox organiseert Bianca een inspirerende middag met mooie rituelen en verhalen om samen te delen.
  • En ook voor een sessie voor je persoonlijke ontwikkeling kun je bij ons terecht. Juist in tijden van verandering en ontwikkeling komen er vaak oude patronen aan het licht en rijzen er vaak vragen over het hoe, wat en waarom.
  • Onze High Spirits Native American Flutes Store waarin we prachtige Indianen Fluiten verkopen. Deze zijn een lust voor het oog én voor het oor. Door de pentatonische mineur stemming hebben de instrumenten een kenmerkende Native American ‘sound’ en is het eenvoudig om er op te leren spelen.
  • Verkoop van onze cd ‘Dream of the cloud dancer’ in samenwerking met Rob Verheul onder de naam ‘Dreamflow’ in eigen beheer uitgebracht. Dream of the cloud dancer is te bestellen door een mail te sturen naar: info@hetiseral.nl

Sinds 2009 hebben we ervaring in activiteiten met particulieren, families, zorginstellingen, scholen (waaronder yoga- en tai chi scholen) en bedrijven. We doen ons werk met liefde en toewijding en we vinden belangrijk om voldoende persoonlijke aandacht te geven. We heten je dan ook van harte welkom bij onze activiteiten en hopen dat je er net zoveel vreugde aan zult beleven als wijzelf.