Heerlijk lentenieuws…

Lieve mensen,

Het is alweer even geleden dat we de laatste nieuwsbrief schreven en dat is niet omdat we geen nieuws hadden, maar wel omdat we het super fijn druk hebben. Zoals misschien al bekend hebben we het dealerschap van de High Spirits – Native American Flutes overgenomen van Marc & Grace die deze prachtige handgemaakte kunstwerken ruim 18 jaar verkochten in hun winkel in Zutphen. Het mooie nieuws is dat de, voor ons nieuwe, fluitverkoop heel goed wordt ontvangen en dat we al een tweede bestelling uit Arizona, U.S. hebben ontvangen. Wat een prachtig begin van de lente! Zoals we in de vorige nieuwsbrief schreven “nieuws waar je van gaat fluiten”. En over fluiten gesproken… heb je de prachtige ochtend- en avondconcerten al gehoord van de vele vogels om je heen? Wat een prachtige klanken en wat een heerlijkheid om de lente weer te mogen opsnuiven, ruiken, voelen en ten volle te mogen beleven na de winter die wat meer aandacht vroeg dan anders, want even dachten we met z’n allen dat de lente al aanklopte, maar Koning Winter kwam toch nog even extra voorbij. Maar nu is het toch echt voorbij, en maakt de winter plaats voor de lente. Uiteraard hebben we weer mooie, leuke, fijne en inspirerende activiteiten voor je deze lente.

Bianca is deze lente gestart met Vrouwen in Verbinding. Verwelkom de Seizoenen in Jezelf. We verbinden ons 4 keer per jaar met elkaar, in het ritme van de seizoenen. De eerste middag, kort na de lente-equinox op 24 maart j.l, waren we met een groep bijzondere, gevoelige, inspirerende, spirituele, wijze vrouwen van allerlei verschillende leeftijden. De middag was voedend, openhartig en liefdevol. Er ontstond een prachtige verbinding met elkaar en de elementen. Wil jij er ook eens bij zijn? Leuk! Je kunt één seizoen meedoen maar je kunt je ook inschrijven voor een hele zonnecyclus (één jaar). Het is ieder seizoen mogelijk om in te stappen want dat is nou juist het mooie van een cirkel, die is rond en heeft geen begin en geen einde!

FEEST!!! Vier je ook mee?

We hebben de komende maand veel te vieren en één van de dingen die we vieren is dat wij 1 april alweer 9 jaar bezig zijn met ‘Het is er al’ en onze heerlijke samenwerking dus het 10de levensjaar in gaat. Een mooie rede om te trakteren, vinden wij… Daarom krijg jij van ons in de maand april 10% korting op een Sound Healing, persoonlijke sessie of een individuele creatieve workshop. Je kunt hiervoor een afspraak maken!

Sound Meditation – 6 april –

Met Menno

The Stillness Within

Stilzittend mediteren is voor veel mensen een uitdaging, soms werkt het maar vaak ook niet. Wijzelf vinden het fijn om bepaalde tools te gebruiken die het makkelijker maken om in meditatie te geraken. Samen mediteren werkt krachtig. In gezamenlijke meditatie schep je een verenigd ‘veld’ waardoor je als het ware op elkaars meditatieve energie ‘meelift’ en ieder heeft in dit veld zijn of haar unieke bijdrage. Wanneer dit veld ook nog eens een extra energetische boost krijgt door de kracht van onze meditatieve klanken die het veld met hun frequenties en resonanties nog eens dubbelop versterken dan wordt het een ware ‘uplifting experience’, een heerlijk energiebad waarmee je weer vooruit kunt.

Je leest er alles over in het evenement.

Als je je wilt opgeven, stuur dan een mailtje naar: info@hetiseral.nl

Bellen mag ook: 06 21 57 31 05

Native American Flutes Store

– Iedere donderdagavond in april en op afspraak –

 

We heten je van harte welkom in onze Ger, om de prachtige High Spirits – Native American Flutes die we verkopen te bewonderen. Want ja het zijn ware kunstwerken, een lust het oor èn voor het oog. High Spirits Flutes zijn houten, handgemaakte, gemakkelijk te bespelen, kwaliteitsfluiten die met trots sinds 1990 in Arizona U.S. worden gemaakt door Odell Borg en zijn team.

Kom je op de donderdagavonden tussen 19:00 uur en 21:00 uur, om je even lekker te laven aan de klanken van de Native American flutes? Op deze avonden is onze nomadentent omgetoverd tot een fijne Native American Flutes Store, waar je in een prettige atmosfeer door ons wordt ontvangen en onder het genot van een kopje thee zelf de fluiten kunt uitproberen. Zoals je misschien wel weet is Menno sterk verbonden met dit type fluit en hij zal er, indien gewenst alles aan doen om je te helpen de juiste fluit uit te kiezen. Als deze tijd niet handig voor je is, mail dan om een persoonlijke afspraak te maken: info@hetiseral.nl

Bellen met Menno mag ook: 06 21 57 31 05

Internationale Dag van de Aarde, de Magische Lente Bostocht – 22 april –

Met Bianca

In het teken van de grote liefde die wij voor onze Aarde en al haar bewoners voelen, organiseert Bianca met veel plezier haar Magische Bostocht op deze Internationale Dag van de Aarde.

We citeren de initiatiefnemers: “In harmonie met de natuur en de Aarde. Op deze dag eren we onze prachtige planeet. Een jaarlijkse dag op 22 april met activiteiten die tot doel hebben mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. De dag heeft als doelstelling mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Op deze dag wordt op positieve wijze aandacht gevraagd voor de wereldproblematiek rondom natuur, milieu en klimaatverandering. Bezinning en plezier staan hierbij voorop.”

Tijdens de Magische Lente Bostocht tonen we onze dankbaarheid voor Moeder Aarde, voeren we samen een dankbaarheidsritueel uit en lopen we een mooie tocht ergens op de Veluwe, een bijzonder stukje land van de Aarde waarop wij leven. De Aarde verdient iedere nieuwe dag onze aandacht maar op deze dag staan we extra stil bij onze prachtige planeet en dat mag dan ook vooral leuk zijn! Wees welkom met al je positiviteit en levensvreugde.

Lees meer op deze speciale pagina.

Kosten:€12,50 p.p. inclusief kruidenthee onderweg.

Opgeven: bianca@hetiseral.nl
Telefoon: 06 24383726

Cursus Hőőmii voor Halfgevorderden – start 22 april –

Met Menno

Drie lessen met steeds voldoende tijd ertussen waarin je kunt oefenen. Speciaal voor halfgevorderden die na het leren van de grondbeginselen van Boventoonzang en Hőőmii graag in de Ger zich verder willen verdiepen in deze speciale zangkunst. Het maakt niet uit of je eerder bij mij hebt geleerd, of van jezelf, of elders. Wel is het van belang dat je, in verband met het niveau van de groep, een goede basis hebt ontwikkeld. We gaan aandacht geven aan de verdere ontwikkeling van je westers georiënteerde boventoonzang en de verdere ontwikkeling van je Hőőmii (Mongoolse Keelzang), aan vrije compositie en improvisatie, aan samenzang, gebruik van instrumenten en meer…

Lees meer info over Keel- en Boventoonzang op deze pagina.

Les 1: op zondag 22 april van 14:00 uur tot ±17:00 uur.
Les 2: op zondag 6 mei van 14:00 uur tot ±16:30 uur.
Les 3: op zondag 3 juni van 14:00 uur tot ±16:30 uur.

Wie na het volgen van de beginnerscursus van 25 februari jl. deze cursus volgt doet mee voor een gereduceerd tarief.

Doe mee!
Als je je wilt opgeven, stuur dan een mailtje naar: menno@hetiseral.nl
Bellen mag ook: 06 21 57 31 05

Wildeman Festival – 11 t/m 13 mei –

Met Menno en andere mannen

 

Op het Wildeman Festival van dit jaar zal Menno zijn 1-op-1 Sound Healings aanbieden. Hij en nog en aantal mannen heten je van harte welkom op een heerlijke plek, met volop natuur rondom en in verbinding met de andere mannen.

Welkom man!
Van 11 t/m 13 mei 2018 vindt het derde Wildeman Festival plaats. Een festival voor en door (maximaal 225) mannen, die gewoon zichzelf willen zijn.

Waarom?
Drie dagen de tijd voor jezelf, om op te laden, opnieuw richting te bepalen, als man te groeien en van het gezelschap van andere mannen en te genieten.

Wat?
Je hebt keuze uit 35 á 40 workshops met o.a. diverse soorten dans, satori inquiry, familieopstellingen en systemisch werk, zweethut-ceremonies, seksualiteit, verbindende communicatie, ijsbad, trommelen, vuurloop, emotioneel lichaamswerk, adem- en stemwerk, heartful martial arts en stembevrijdend zingen. Daarnaast zijn er sharing circles en een aantal coaches en therapeuten, die 1-op-1 sessies aanbieden.

Waar?
Het Wildeman Festival vindt plaats op het prachtige natuurkampeerterrein van Gastboerderij De Zonnebloem in Winterswijk. Chef Conan Luidens zorgt met een team van vrijwilligers voor heerlijke biologische maaltijden.

Ga naar www.wildemanfestival.nl om te kijken of het Wildeman Festival iets voor jou is.

Dreamcatcher – 27 mei –

Met Bianca

Als je graag wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd iets moois met je handen wilt maken door gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen, dan is deze workshop echt voor jou bedoelt. In de ochtend oogst je je eigen wilgentak om er daarna jouw eigen unieke Dreamcatcher van te maken. Het wordt zeker geen Dreamcatcher waar er dertien van in een dozijn gaan maar een bezield en door jou zelfgemaakt, sjamanistisch krachtvoorwerp. Voordat we beginnen, stemmen we af op de energie die door alles heen stroomt en in ons huist. Vanuit deze afstemming gaan we aan de slag. Onderweg gebeurt er veel. Je zal verrast zijn door de creativiteit die zich door jou heen manifesteert. We sluiten de dag af met een intentie-ritueel waarmee je extra kracht aan je Dreamcatcher meegeeft. We maken hem zo puur mogelijk met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Wil je liever een individuele creatieve workshop om bepaalde processen aan te gaan? Sinds deze lente is dat ook mogelijk. In een individuele creatieve workshop ben je heerlijk creatief bezig en worden op een heel natuurlijke manier (haast vanzelf) processen bij je in gang gezet. Hierin krijg je toegewijde en verhelderende begeleiding van Bianca.

Lees meer op de splinternieuwe pagina.
Kosten:€65,- p.p.
Wat er bij in zit?
♥ Al het materiaal dat jij nodig hebt om jou eigen unieke Dreamcatcher te maken. Denk aan, veren, kralen, linten, touwen enz… Uiteraard ben je vrij om je eigen amuletten e/o veren mee te nemen.
♥ De hele dag is er verse kruidenthee met iets lekkers erbij.
♥ Ook maakt Bianca een heerlijke biologische/vegetarische soep voor je, mocht je meer dan een soepje willen dan mag je dat zelf meenemen.
Opgeven: bianca@hetiseral.nl
Telefoon: 06 24383726

 

Een warme lente groet,

Menno & Bianca

Blog artikel over de activiteit ‘Verwelkom de Lente in Jezelf’. Met deze wilgentak trokken wij één voor één een cirkel rondom ‘t magische vuur, waarin we kracht bijzette met gedroogde rozenblaadjes, berkenschors en zout. Welkom lente, fijn dat je er weer bent! Lees hier het blog artikel van Bianca.

 

Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook:

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan hieronder in voor de Nieuwsbrief:

Inschrijven Nieuwsbrief: info@hetiseral.nl

Mocht je besluiten dat je onze nieuwsbrief liever niet meer wilt ontvangen, stuur ons dan een mail met als onderwerp ‘Uitschrijven nieuwsbrief’ en we verwijderen je emailadres uit onze verzendlijst.