Natuurlijk Jezelf

“Kom in je natuurlijke ritme, je natuurlijke zelf en wordt opnieuw de bewuste bestuurder van je eigen leven. Zo leef je je leven vanuit je hart.”

Aandacht voor de Zachte Stem in Jezelf

Soms zit je op een spoor waarvan je diep van binnen voelt ‘dit past mij eigenlijk niet meer’ en je natuurlijke zelf laat je dat op verschillende manieren zien, horen en voelen.

Waar ben jij echt goed in, wat doe je graag, wat is jouw passie?
Voelt jouw leven zoals je dat dagelijks leeft nog steeds goed voor je?
Zit je nog wel op het juiste spoor of is het nu tijd om andere keuzes te maken?
In alle ruis en hectiek is het moeilijk om de fluisteringen van je binnenwereld te horen.

Soms is het wat veel allemaal en weet je het even niet meer. Soms zit je niet meer lekker in je vel en ben je misschien jezelf en je richting een beetje kwijt en sta je eigenlijk voor de keuze om van koers te wisselen. Maar hoe doe je dat dan? Laatst vroeg iemand “Hoe wordt ik weer ‘gewoon’ mijzelf?”. Dat begint vaak bij het loslaten van je angst voor wat anderen van je vinden en over je zeggen en juist dat te doen waarvoor je hier bent, ongeacht… Want ook jij bent hier nu niet voor niks! Geef aandacht aan de zachte stem van binnen, luister naar je hart. Deze stem hoor je als je jezelf de ruimte geeft om te luisteren en die stem serieus te nemen.

Het is fijn om daar samen met iemand met ervaring naar te kijken, te reflecteren en jezelf te spiegelen en te laten inspireren door de Natuur. Je gaat de weg naar binnen via de mooie koesterende energie van moeder natuur. Bianca heeft een heerlijke ongedwongen vrije manier om samen met jou liefdevol opnieuw in verbinding te treden met jezelf en met die Natuur. Je zet vandaag een stap van je hoofd naar je hart.

De Natuur als Reflectie en Bron van Inspiratie

Voor een paar uur stap je uit je dagelijkse bezigheden en maak je bewust contact met jezelf en je binnenwereld, terwijl je omringd wordt door mooie natuur. Alles brengt je tot rust en day geeft ruimte voor heldere inzichten. Deze wandeling is als een magische reis, we lopen langs de 7 bosbronnen. Deze bronnen zullen je de weg naar jezelf wijzen en letterlijk je trilling verhogen. Ze verbinden je met de levensbron en spiegelen je wat jij voelt. De natuur spreekt en het is de kunst om de metaforische boodschappen van de natuur op te merken en te interpreteren. Met de juiste interpretatie van deze vaak prachtige boodschappen krijg je meer inzicht en bewustzijn over jezelf, over jouw huidige leven.

‘The Spirit of Nature’ spreekt tot je. Kun jij de fluisteringen horen?

 Wat kun je verwachten?

Ik bied een veilige bedding waar je volledig in vertrouwen kunt zakken en jezelf kunt zijn. Ik heb een goed ontwikkeld empathisch vermogen waardoor ik doeltreffend werk en snel bij de kern weet te komen. Het wandeltempo van deze magische reis ligt laag en onderweg pauzeren we in een hutje van heidetakken en drinken we samen kruidenthee. Deze middag wordt door velen ook als een mini retraite ervaren. Wil jij weten of ik iets voor jou kan betekenen in het proces waarin jij je nu bevindt? Klik dan op de knop hieronder om een mailtje te sturen met je vragen of je wensen, of om meteen een afspraak te maken.

Bianca volgt al sinds 2010 het Pad van de Druïde en voelt haar hele leven al dat deze manier van leven en in het leven staan haar ware pad is. Ze neemt jou graag een stukje mee op haar pad. Het is een natuurlijke reis door jezelf, in mooie inspirerende natuur. Na zo’n 225 seizoenen, met de nodige (soms intense) levenservaring en de nodige opgedane kennis, wijsheid en groot empathisch vermogen, heet Bianca jou van harte welkom.

Tarieven Natuurlijk Jezelf

Een sessie duurt ca: 2 uur en wordt gehouden in prachtige uitgestrekte natuur op de Veluwe. De kosten voor een ‘Natuurlijk Jezelf – Persoonlijke Sessie’ zijn normaal € 99,- . Actie: t/m 28 februari 2023 € 75,- . Koop hieronder jouw ticket en je wordt gemaild of gebeld voor een afspraak:

Natuur Orakel

Tijd voor Natuurlijke Reflectie

We krijgen allemaal, niemand uitgezonderd, uitdagingen en thema’s op ons levenspad. Deze manifesteren zich op het lichamelijke, emotionele, geestelijke en energetische vlak. Deze bijzondere tijd vraagt ons om naar binnen te keren en om te reflecteren. Te voelen wat er werkelijk in ons hart leeft.

‘The Spirit of Nature’ als Reflectie in het Jaarwiel

Ik neem je graag mee in contact met ‘the Spirit of Nature’. Bij droog weer zal deze sessie in de natuur zijn, anders binnen bij Aventurijn in Loenen. We werken met kaarten die jij zelf intuïtief trekt. Deze kaarten komen in het Jaarwiel te liggen. Uitdagingen (levens) thema’s en andere vragen krijgen een antwoord. Ik zet hierbij mijn zuivere afstemming en levenservaring in om jou, naar aanleiding van de kaarten die jij trekt een heldere reflectie te tonen en de kaarten te duiden. Deze sessie kan jou een prachtige ondersteuning bieden bij de persoonlijke processen die nu in jouw energie en dus in je leven spelen.

Vragen die o.a. aan bod kunnen komen zijn: Wat mag in jou nog ontkiemen? Wat dien jij nog in de diepte te aanschouwen om lering uit te trekken? Met meer inzichten en waardevolle handvatten ga je na het orakel weer naar huis. Je kunt er duidelijk weer verder mee.

Heb je een vraag of wens  over een Natuur Orakel sessie? Of wil je meteen een afspraak maken? Klik dan op de knop hieronder om een mailtje te sturen.

Tarieven Natuur Orakel met Wandeling

Kosten voor een ‘Natuur Orakel’ persoonlijke sessie eventueel met wandeling zijn € 75,-
Een sessie duurt ca: 1½ uur en vindt plaats in de prachtige uitgestrekte natuur van de Veluwe of op een fijne binnenlocatie in Loenen op de Veluwe.

Belangrijk

Wanneer je in behandeling bent bij een reguliere arts of specialist zijn sessies als die op deze website worden aangeboden nooit een vervangende behandeling maar enkel en alleen een complementerende (aanvullende) behandeling. Volg ook te alle tijden de adviezen van je reguliere (huis)arts of specialist op. Tenzij je het zelf beter weet want de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid ligt uiteindelijk natuurlijk altijd bij jezelf.