Vrouwencirkel

YogaMuse Hoevensestraat 4, Vught, noord Brabant

One Day Women Retreat Ik heet jou van harte welkom in de kas van Yoga Muse. Ik creëer al enige jaren met veel liefde en toewijding vrouwencirkels. In deze cirkels schep ik de voorwaarden voor een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten. Deze cirkels zijn voor vrouwen die willen verbinden, hun passie willen delen, geloven in hun wijsheid, kracht en intuïtie. Vrouwen zoals jij! Je wordt deze dag omringt door mooie natuur, je bent binnen maar het voelt als buiten, je wordt gedragen door Moeder Natuur, de Green Woman, ons aller moeder. Een ware koestering en omarming voor je hele wezen. We ontspannen, genieten, delen, voeden en verrijken elkaar. Samen creëren we een sacred space voor deze One Day Woman Retreat. Het geheel zal voelen als een zacht warm bad, gedragen door elkaar en de natuur. Hoe we met elkaar deze dag zullen vormgeven: We maken een klankreis die ons in diepe verbinding met onszelf en moeder aarde brengt. Ik werk op deze dag o.a. met mijn kristallen en Himalaya klankschalen, deze klankreis zal bij jou een diepe ontspanning en heling op diverse niveau’s geven. Klank is subtiel en tegelijkertijd enorm krachtig. We voeren samen een magisch ritueel uit waarin we onze intenties kracht bijzetten voor de komende periode. Tijdens deze One Day woman Retreat zorgt onze gastvrouw, Merel van Yoga Muse een biologisch, vegetarische en Ayurvedische lunch. Kom (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen samen met een kleine groep andere vrouwen. Gun jezelf deze dag in de magische en idyllische kas in mooie natuur. Praktisch: Tijd en dag indeling: inloop vanaf 10:30 uur, we starten om 11:00 uur. De hele dag is er verse kruidenthee, biologisch en veganistische versnaperingen. De lunch wordt volledig verzorgt en zal biologisch, vegetarisch en Ayurvedisch zijn. Heb jij andere dieet wensen? Laat het dan weten. Rond 16:30 uur ronden we samen af. Dan kun je nog een kopje thee drinken of even lekker buiten bij de kas zijn en in rust naar huis gaan. Jouw bijdrage voor deze dag: €90,- inclusief alles! (Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen.) Aantal deelnemers: Er kunnen maximaal 8 vrouwen meedoen en bij minimaal 4 vrouwen gaat de cirkel door.   Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26 Lees meer informatie op de Vrouwencirkel webpagina.  

€90

Sound Meditation – The Stillness Within

De Heks en de Krijger Meijerinkpad 1, Zutphen, Gelderland

We leven in een tijd die zowel geestelijk als lichamelijk uitdagend is. Het is dan ook heel belangrijk om voldoende de tijd te nemen om steeds opnieuw weer tot jezelf te komen. Door meditatie te beoefenen kweek je een meer stabiele geest die makkelijker onderscheid zal kunnen maken tussen wat waar is en wat niet, wat jouw eigen gedachten en gevoelens zijn en wat je oppikt uit het 'veld'. Geniet op deze avond van de zachte verstillende klanken, de fijne ambiance in de prachtige leem gestucte ruimte en het knapperende vuurtje in de houtkachel. The Stillness Within Klankmeditatie voorziet in gemakkelijker mediteren en stimuleert het zelfhelende vermogen extra middels de resonanties van de klanken. Samen mediteren werkt krachtig, er ontstaat namelijk een verenigd veld. Hierdoor kom je makkelijker in meditatie en blijf je er ook makkelijker in. Ieder heeft met zijn/haar authentieke zijn een unieke bijdrage aan dit verenigde veld. Wanneer het veld ook nog eens extra gedragen wordt door de kracht van de meditatieve klanken die het met hun frequenties en resonanties opladen dan wordt de meditatie een ware ‘uplifting experience’. Een heerlijk energiebad waarmee je weer vooruit kunt. De Sound Meditation wordt zittend ervaren. Het is de bedoeling dat je je eigen meditatie-kussen, matje en dekentje meeneemt. We sluiten af met 10 minuten stilte onder het genot van een kopje verse kruidenthee. Daarna nemen we afscheid in stilte. Tip: Draag prettige los zittende kleding en neem in het koudere seizoen een omslagdoek en extra warme sokken of sloffen mee. Wees welkom in jezelf! Praktisch Koop je ticket hieronder. Als je met de auto komt dan parkeer je de auto bij FC Zutphen. Zie het YouTube filmpje voor de looproute aan de achterkant van de boerderij. Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

€13

Dreamflow Sound Journey – Ashram in Loenen

Ashram Sada Shiva Dham Vrijenbergweg 60, Loenen, Gelderland

Dreamflow Sound Journey in de Babaji Ashram. UITVERKOCHT! De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer. Kom naar de Babaji ashram en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren. Een Sound Journey is een ware boost voor je immuunsysteem! Het voelt een beetje als onze 'vaste plek' zo dichtbij huis. We spelen geregeld in de oude tempel van de Ashram Sada Shiva Dham in Loenen (Gld). Het is en blijft een prachtige en bijzondere spirituele plek in de bossen van de Veluwe.   We heten je van harte welkom!     Praktisch Koop hieronder je ticket, een deel van de opbrengst gaat naar de Babaji ashram. Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

€29,50

Dreamflow Concert bij Yoga Muse in De Kas

YogaMuse Hoevensestraat 4, Vught, noord Brabant

UITVERKOCHT! Ook  deze lente komen we graag weer voor een Dreamflow Sound Journey, bij Yoga Muse in de kas en wel op zaterdag 26 maart, met opnieuw een dubbel concert. De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey. Al met al een ware natuurlijke boost voor je immuunsysteem. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer. Reis je mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van deze klanken te ervaren? Er zijn twee concerten op zaterdag 26 maart: Van 13:30 - 15:15 uur. Van 17:00 - 18:45 uur.   Je bent van harte welkom bij Yoga Muse in de Yogakas, Hoevensestraat 4, Vught. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, de concerten zijn toegankelijk voor iedereen. Meld je aan voor deze bijzonder mooie ervaring! Vermeld bij je aanmelding het concert naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@yoga-muse.nl Deelname: € 32,50

€32,50

Sound Meditation – The Stillness Within

De Heks en de Krijger Meijerinkpad 1, Zutphen, Gelderland

We leven in een tijd die zowel geestelijk als lichamelijk uitdagend is. Het is dan ook heel belangrijk om voldoende de tijd te nemen om steeds opnieuw weer tot jezelf te komen. Door meditatie te beoefenen kweek je een meer stabiele geest die makkelijker onderscheid zal kunnen maken tussen wat waar is en wat niet, wat jouw eigen gedachten en gevoelens zijn en wat je oppikt uit het 'veld'. Geniet op deze avond van de zachte verstillende klanken, de fijne ambiance in de prachtige leem gestucte ruimte en het knapperende vuurtje in de houtkachel. The Stillness Within Klankmeditatie voorziet in gemakkelijk mediteren en stimuleert het zelfhelende vermogen door middel van de resonanties van de klanken. Samen mediteren werkt krachtig, er ontstaat namelijk een verenigd veld. Hierdoor kom je makkelijker in meditatie en blijf je er ook makkelijker in. Ieder heeft met zijn/haar authentieke zijn een unieke bijdrage aan dit verenigde veld. Wanneer het veld ook nog eens extra gedragen wordt door de kracht van de meditatieve klanken die het met hun frequenties en resonanties opladen dan wordt de meditatie een ware ‘uplifting experience’. Een heerlijk energiebad waarmee je weer vooruit kunt. De Sound Meditation wordt zittend ervaren. Het is de bedoeling dat je je eigen meditatie-kussen, matje en dekentje meeneemt. We sluiten af met 10 minuten stilte onder het genot van een kopje verse kruidenthee. Daarna nemen we afscheid in stilte. Tip: Draag prettige los zittende kleding en neem in het koudere seizoen een omslagdoek en extra warme sokken of sloffen mee. Wees welkom in jezelf! Praktisch Koop je ticket hieronder. Als je met de auto komt dan parkeer je de auto bij FC Zutphen. Zie het YouTube filmpje voor de looproute aan de achterkant van de boerderij. Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

€13

4 daagse individuele retraite met Dreamflow

De Maanhoeve Exloërveen 18 a, Exloërveen, Drenthe

Pasen: individuele retraite april 2022 **Volgens onze laatste informatie is er nog 1 plaats beschikbaar** Gun jij jezelf een individuele retraite met Pasen op de De Maanhoeve? Het thema van dit weekend is: bevrijding en zelf-heling. ‘Deze dagen sta je zelf helemaal centraal, kun je tot rust komen of in stilte onderzoeken wat zich aandient.’ De Maanhoeve is een bijzondere plek. Zelf waren wij er onlangs een paar dagen voor onszelf. We vinden het dan ook heel fijn om er te zijn uitgenodigd om er de klanken van de Dreamflow Sound Journey te laten klinken en een onderdeel te zijn dat weekend. Hieronder lees je informatie die ook op de website van De Maanhoeve te vinden is: Lijkt het je fijn om er tijdens de Paasdagen helemaal uit te zijn in een spirituele omgeving? Tijdens de individuele  stilte retraite april 2022 sta je zelf helemaal centraal, kun je tot rust komen of in stilte onderzoeken wat zich aandient. Kom een paar nachtjes logeren op de Maanhoeve. Je hebt de beschikking over een kamer (1 of 2p) of in een slaapzaaltje (4p), kunt gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes en terrassen. Alle heerlijke vegetarisch-biologische maaltijden en drinken (koffie, thee, sappen) zijn bij je verblijf inbegrepen. Deelname aan de 2 bijzondere groepssessies is bij de prijs inbegrepen (en vrijblijvend). Het is helemaal aan jezelf wat je nodig hebt en kunt gebruiken tijdens deze retraite Pasen 2022. Inhoud schema tijdens Pasen retraite april 2022: - Vrijdag aankomst vanaf 14:00 - Vrijdag gezamenlijke opening 16:30 - Zaterdagochtend: Authentieke Himalaya yoga-meditatie (Trefwoorden: aarding, losmaken, ademruimte, eenheid. Gegeven door Yogadocente Romy van der Pool). “Yoga Meditatie heeft in de vroege ochtend de grootste werking en is een prachtige manier om bij je Zelf te komen. Deze aangeboden Himalaya Yoga, Mantra en Meditaties volgen de richtlijnen als overgedragen door Swami Veda Bharati uit de eeuwen oude en beproefde Himalaya Yoga Meditatie Traditie. - Zondagmiddag Dreamflow Sound Journey. Helende klankenreis. Gegeven door Menno van den Hout en Bianca Hulleman. De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren en als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Dreamflow Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt diep ontspannend. - Zondagavond 20:00 geleide ceremonie met Paasvuur (vuurcirkel in de Stiltetuin) - Maandag gezamenlijke afsluiting en delen…

Dreamflow Sound Journey – Soefi Tempel

Soefi Tempel - Universel Murad Hassil Zuidduinseweg 7, Katwijk aan Zee

Opnieuw een Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek. Midden in de Katwijkse duinen is een bijzondere plek te vinden. Daar staat een Soefi Tempel, Universel Murad Hassil genaamd. Dit is een tempel van de Internationale Soefi Beweging in de duinen van Katwijk aan Zee, in de provincie Zuid-Holland. Het is een van de weinige tempels van het universeel soefisme in de wereld. Het gebouw werd ontworpen door de Nederlandse architect S.J. van Embden en men is in 1969 begonnen met de bouw. Wij vinden het geweldig om jou op deze bijzondere plek mee te nemen op een innerlijke Sound Journey. We zijn voor de tweede keer uitgenodigd om een Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek te spelen. De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yiḏaki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer. Kom naar de Universel Murad Hassil en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren. We heten je van harte welkom! Menno, Bianca en Jet   Praktisch Koop hieronder je ticket Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno) Since the event is in the past, the ticket is not available any more.

€32,50

The Art of Celebration – Verdiepingsjaar

Aventurijn Voorsterweg 1, Loenen, Gelderland

Beltane - Start Verdiepingsjaar In dit verdiepingsjaar staan ‘The Eight Celebrations of the Year Cycle’ centraal. The Eight Celebrations zullen steeds duidelijker jouw ‘sacred journey markers’ op jouw pad door de seizoenen zijn. Deze vrij vertaald, acht seizoensfeesten van het Keltische jaarwiel, markeren de veranderingen van de seizoens-energieën en daarmee ook de veranderingen in jezelf. Door het vieren van deze natuurfeesten word je je meer bewust van natuurlijke processen en cycli. Je leert in dit jaar op een natuurlijke, spirituele en creatieve manier meer in contact te komen met de diepere lagen van de natuur en daardoor ook met de diepere lagen in jezelf. Door dit alles zal je gezonder en meer gefocust leven en krijgt je natuurlijke zelf meer de ruimte. Een groot voordeel hiervan is dat deze manier van leven een prima manier is om je immuunsysteem in balans te brengen zodat het z’n werk gewoon goed kan doen! Lees er alles over op deze pagina. Dit verdiepingsjaar wordt gegeven door Bianca. Daarnaast geven Menno, Henk Post en Bianca een aantal aanvullende specialties. Alle specialties zijn los te boeken, maar de deelnemers van The Art of Celebration krijgen de eerste kans.

Dreamflow Sound Journey – Ashram in Loenen

Ashram Sada Shiva Dham Vrijenbergweg 60, Loenen, Gelderland

Dreamflow Sound Journey in de Babaji Ashram. De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer. Kom naar de Babaji ashram en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren. Een Sound Journey is een ware boost voor je immuunsysteem! Het voelt een beetje als onze 'vaste plek' zo dichtbij huis. We spelen geregeld in de oude tempel van de Ashram Sada Shiva Dham in Loenen (Gld). Het is en blijft een prachtige en bijzondere spirituele plek in de bossen van de Veluwe.   We heten je van harte welkom!     Praktisch Koop hieronder je ticket, een deel van de opbrengst gaat naar de Babaji ashram. Contact: info@hetiseral.nl telefoon 0621573105 (Menno)

€29,50

De Transcendente Kracht van Stemklank

Aventurijn Voorsterweg 1, Loenen, Gelderland

Workshop gegeven door Menno Zangers en zangeressen weten het, politici weten het, mensen uit de wereld van de media weten het, dichters en verhalenvertellers weten het, sjamanen, priesters, monniken en mystici weten het. De stem is een bijzonder en veelzijdig instrument. We zijn het zo gewoon om onze stem dagelijks te gebruiken om middels gesproken woord concepten en ideeën over te brengen dat we er heel gemakkelijk aan voorbijgaan hoe speciaal dit eigenlijk is. Om echter bewust aandacht te geven aan het ‘instrument’ stem en vanuit die insteek op ontdekking te gaan, dat zorgt voor een ervaring van hele andere orde. Zoals gezegd is de stem is een instrument, maar wel het meest intieme instrument wat we maar kennen. In deze workshop, die je als aanvulling op The Art of Celebration kunt volgen maar ook uitstekend op zichzelf, gaan we ‘magische’ eigenschappen van onze eigen stem ontdekken. We gaan op laagdrempelige wijze spelen met klankmogelijkheden van de stem. We gaan op ontdekkingstocht in het gebied van het transcendente, het ongrijpbare en onmeetbare en verdiepen hiermee ons bewustzijn van de stem en stemklank. Om je hier meer bewust van te zijn is eigenlijk essentieel en de in de workshop opgedane ervaring is meteen toepasbaar in het leven. Naar aanleiding van onze bevindingen wisselen we uit over onze ervaringen en intuïties waarbij ieder ‘gehoord’ wordt. Wees welkom en ga mee op ontdekking. Waar: bij Aventurijn, Voorsterweg 1, 7371 GA, Loenen, Gelderland. Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 11 deelnemers.

€45