Handvasten

Een Spirituele Trouwceremonie

“Een oeroud verbindingsritueel dat zowel de verbinding met elkaar als de verbinding met de natuur bekrachtigd…”

Momenteel plannen we geen nieuwe handvastingen.

Graag verwijzen we je door naar collega druïde Désiree Overeem: Galactic Druid

Een ceremonie afgestemd op jullie zielenwensen

Je met iemand te verbinden is een bijzonder en speciaal moment in je leven. Daarom is het belangrijk om te trouwen zoals jullie dat wensen en een ceremonie uit te voeren die op jullie persoonlijk is afgestemd. Als jullie willen trouwen op een oeroude manier, volgens een ritueel dat een diepe connectie heeft met de natuur, dan kan dit iets speciaals voor jullie zijn.

Of jullie nou een man ∞ vrouw, man ∞ man of vrouw ∞ vrouw verbinding zijn, dat maakt niets uit. Deze dag gaat om de liefde en de liefde maakt dat onderscheid niet.

Op deze belangrijke dag in jullie leven, willen jullie je verbinden in eenheid. Deze verbinding willen jullie bekrachtigen, en bezegelen met een ceremonie, op jullie eigen unieke manier. De ceremonie, een handvasting, die ik jullie aanbied is gebaseerd op gebruiken uit de Keltische traditie en passend in deze tijd.

Wat is een handvasting?

Een handvasting is een heilige trouwceremonie die stamt uit de voorchristelijke tijd. Een handvasting is een manier om elkaar de liefde te betuigen. Dit kan voor een jaar en een dag zijn, voor ‘t leven, voor de eeuwigheid of voor zolang de liefde duren zal of? Jullie bepalen het zelf. Het betreft hier een heilige huwelijksverbintenis die je met je partner aangaat. Het is niet zomaar iets, bij mij hoef je dan ook geen show te verwachten. Wat ik biedt is een voorbereiding die je uitnodigt om je wezenlijk te verbinden met je levenspartner en een ceremonie die deze verbinding bekrachtigd. Deze ceremonie vraagt dan ook om een langere periode van voorbereidingen, zowel van jullie als bruidspaar als ook van mij.

Lees hier de ervaring van een echtpaar wat jullie voorging.

Samen geven we vorm

Wat je wensen ook zijn, veel is mogelijk om tot een op maat gemaakte ceremonie te komen die ècht bij jullie past. Het is immers jullie dag en die mag speciaal zijn. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons.

Een volledig verzorgde Handvasting

De voorbereidingen beginnen eigenlijk al bij het verkennend gesprek en gaan verder met het gesprek over hoe jullie dé dag willen invullen. Geregeld zullen we ook mail contact hebben, mede omdat ik een draaiboek maak. Al zullen we ook ruimte vrijhouden om op de dag zelf veel organisch te laten ontstaan. Juist dan wordt het een magisch geheel van wat wij scheppen en wat er opkomt vanuit het ongeziene.

Op de dag van de handvasting ben ik jullie ritueel-begeleider. Mijn taak bestaat er uit om voor jullie de voorwaarden te scheppen waarin  jullie de ceremonie bewust kunnen ervaren en doorvoelen zodat jullie samen met jullie dierbaren een onvergetelijke dag kunnen beleven. Ik kan zeker ook meedenken over de vormgeving. Ook is het mogelijk om klanken en muziek in jullie ceremonie te verweven. Wees verrast over de schoonheid die jullie zal omringen.

Wat kun je verwachten?

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek (op afspraak).
  • Toewijding, afstemming, passie en enthousiasme.
  • Meedenken over de creatieve vormgeving.
  • Een mooie balans tussen heiligheid en luchtigheid, niet te zwaar en serieus en niet te oppervlakkig.
  • Ik kijk uitvoerig naar de essentie van jullie relatie; hieruit kunnen jullie persoonlijke metaforen zichtbaar worden en kan het thema vorm krijgen.
  • Eventuele live muziek tijdens de uitvoer van de ceremonie.
  • Eventuele hulp bij het vinden van de juiste locatie.
  • We scheppen samen de passende sfeer met de juiste muziek en mooie materialen.

Vier het leven, vier de liefde, dit is misschien wel de allermooiste dag van jullie leven…

Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24383726