Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wildeman Festival 2018

11 mei 2018

Welkom man!

Van 11 t/m 13 mei 2018 vindt het derde Wildeman Festival plaats. Een festival voor en door (maximaal 225) mannen, die gewoon zichzelf willen zijn. Menno zal 1 op 1 sound healing sessies geven. Ook de High Spirits Native American Flutes die we verkopen gaan mee naar het festival.

Waarom?

Drie dagen de tijd voor jezelf, om op te laden, opnieuw richting te bepalen, als man te groeien en van het gezelschap van andere mannen te genieten.

Wat?

Je hebt keuze uit 35 a 40 workshops met o.a. diverse soorten dans, satori inquiry, familieopstellingen en systemisch werk, zweethut-ceremonies, seksualiteit, verbindende communicatie, ijsbad, trommelen, vuurloop, emotioneel lichaamswerk, adem- en stemwerk, heartful martial arts en stembevrijdend zingen. Daarnaast zijn er sharing circles en een aantal coaches en therapeuten, die 1 op 1 sessies aanbieden.

Waar?

Het Wildeman Festival vindt plaats op het prachtige natuurkampeerterrein van Gastboerderij De Zonnebloem in Winterswijk. Chef Conan Luidens zorgt met een team van vrijwilligers voor heerlijke biologische maaltijden.

Locatie

Gastboerderij De Zonnebloem
Slingeweg 14
Winterswijk-Brinkheurnede, Gelderland 7115 AG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0637447677
Website:
http://www.dezonnebloem.nl/

Organisator

Wildeman Festival
E-mail:
arjan@wildemanfestival.nl
Website:
http://wildemanfestival.nl/organisatie/