Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel

29 december 2021 van 11:00 tot 17:00

€90

One Day Women Retreat

Door de lockdown kon deze dag niet doorgaan op deze mooie locatie, op 5 maart is er weer een One Day Women Retreat, met een ander thema op dezelfde plek.

In de meest stille tijd van het jaar heet ik jullie welkom in de kas van Yoga Muse. Het is de tijd van de heilige nachten, deze periode vraagt om extra aandacht voor je binnenwereld. Lees ook mijn blog: de 13 heilige nachten.De  maand december is helaas voor velen een mega stressmaand, dat terwijl er in de natuur een serene stilte heerst.

Je wordt deze dag omringt door mooie natuur, je bent binnen maar het voelt als buiten, je wordt gedragen door Moeder Natuur, de Green Woman, ons aller moeder. Een ware koestering en omarming voor je hele wezen. We genieten, delen, voeden en verrijken elkaar.

Ik creëer in deze cirkels de voorwaarden voor een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten, wie je ook bent, hoe oud je ook bent, deze cirkels zijn er voor een vrouw als jij! Kom (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen samen met andere vrouwen.

 

Hoe we samen deze winterdag zullen vormgeven

We maken een klankreis die ons in diepe verbinding met onszelf en de aarde brengt. Ik werk o.a. met mijn kristallen en Himalaya klankschalen, deze inner journey zal bij jou een diepe ontspanning en heling op diverse niveau’s geven. Klank is subtiel en tegelijkertijd enorm krachtig. We voeren samen een winterritueel uit waarin we intenties neerzetten voor de komende periode. We blikken terug op het afgelopen jaar. Wat heeft het je gebracht? Wat leg je te ruste om straks in de prille lente mee verder te gaan? En wat mag verteren in de aarde? Tevens is er een biologisch, vegetarische en Ayurvedische lunch gemaakt door onze gastvrouw, Merel van Yoga Muse.

Wat centraal staat deze wintercirkel is… ‘Sending out by going In’, dan zijn we in ware verbinding met onszelf en met elkaar.

 

De Terugkomst van het Licht…

De kortste dag, midwinter, ligt alweer achter ons en heel langzaam lengen de dagen alweer een beetje.
Een midwinterviering is enkele duizenden jaren ouder dan de vieringen van het christendom. Daarom is midwinter ook hèt moment dat het licht weer terugkeert en niet op eerste kerstdag. We vieren deze middag ook de terugkomst van het licht.

Het is tevens de tijd om jouw plek in het licht in te nemen, laat je licht schijnen in de wereld, spreek je uit vanuit je hart!

 

 

Gun jezelf deze dag in de magische en sprookjesachtige kas in mooie natuur.

 

Praktisch:

We zijn te gast bij Merel Boelens van YogaMuse, zij zal onze lunch ook verzorgen.

Tijd en dag indeling: inloop vanaf 10:30 uur, we starten om 11:00 uur. De hele dag is er winterse kruidenthee, biologisch en veganistische versnaperingen. De lunch wordt volledig verzorgt en zal biologisch, vegetarisch en Ayurvedisch zijn. Heb jij andere dieet wensen? Laat het dan weten. Rond 16:30 uur ronden we samen af. Dan kun je nog een kopje thee drinken of even lekker buiten bij de kas zijn en in rust naar huis gaan.

Jouw bijdrage voor deze dag: €90,- inclusief alles! (Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen.)

Aantal deelnemers: Er kunnen maximaal 8 vrouwen meedoen en bij minimaal 4 vrouwen gaat de cirkel door.

Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26

Lees meer informatie op de Vrouwencirkel webpagina.

Er zijn vier vrouwencirkels in een jaar. In de lente van 2022 zal er weer een vrouwencirkel zijn, locatie is hiervoor nog niet bekend.

Gegevens

Datum:
29 december 2021
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
€90
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Site:
https://hetiseral.nl/vrouwencirkel/

Locatie

YogaMuse
Hoevensestraat 4
Vught, Noord Brabant 5262 LN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 24 81 59 28
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Het is er al
Yoga Muse