Vrouwencirkel in de Ashram

Vrouwencirkel in de Ashram

Sinds 2015 geef ik met veel liefde en toewijding vrouwencirkels. In deze cirkels schep ik de voorwaarden voor een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten. Deze cirkels zijn voor alle vrouwen die willen verbinden, hun passie willen delen, geloven in hun wijsheid, kracht en intuïtie. Vrouwen zoals jij! Ook als dit misschien nog wat wankel voor je voelt is dit een prachtige manier om juist dat wankele gevoel toe te laten en ruimte te geven aan het oer-element van jouw ‘vrouw zijn’. Je bent dan ook meer dan welkom, want:

“When women gather, magic happens.”

Vanaf afgelopen maart gaan we elkaar tijdens de vrouwencirkels bij de Babaji ashram in Loenen ontmoeten. Want deze ashram is en blijft een prachtige en bijzondere spirituele plek in de bossen van de Veluwe, waar we sinds 2020 ook onze Dreamflow Sound Journey’s geven.

Dit is een middag speciaal voor jou, alles wat in jou dagelijks leven je aandacht vraagt, mag je even lekker achter je laten. Er is tijd om (levens)ervaringen te delen, ruimte voor ritueel waarbij we onze intenties kracht bijzetten voor de komende periode. Rituelen zijn heilzaam omdat ze je ondersteuning bieden om te focussen, je keert naar binnen bij jezelf. Een ritueel geeft je rust. Het zijn dé elementen die jou de ruimte geven om tot rust te komen, in verbinding te zijn met andere vrouwen en even bewust stil te staan en te reflecteren.

Het geheel zal voelen als een zacht warm bad, gedragen door elkaar en de prachtige energie van de ashram en de bossen om ons heen.
De hele middag is er verse kruidenthee met versnaperingen.

Gun jezelf een moment voor jeZelf en wees van harte welkom, precies zoals je bent!

Contact: Heb je vragen bel of mail Bianca Rosa:‭ 06 2438 3726‬ – bianca@hetiseral.nl
Aantal deelnemers: Er kunnen maximaal 10 vrouwen meedoen en bij minimaal 4 vrouwen gaat de cirkel door.
Koop hieronder je ticket.

Organisator

Locatie

Info