Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrouwen in Verbinding

21 september van 14:00 tot 16:30

€30

De magische herfst, een tijd voor loslaten en oogsten!

Verwelkom de seizoenen in jezelf.

Genieten, delen, voeden, verrijken, bewegen, elkaar inspireren, en vooral ook stilstaan en zijn. Ik creëer op deze middagen de voorwaarden en een veilige bedding waarin onze levensstromen elkaar mogen ontmoeten. Wie je ook bent, hoe oud je ook bent, kom samen met andere vrouwen (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen.

Herfst

De herfst is een bijzondere tijd die in het teken staat van oogsten, loslaten en dankbaarheid. Wat heb je in de lente gezaaid en wat ga je daarvan nu oogsten of loslaten? Herfst… een mystieke tijd waarin alles diep, intens aards en anders ruikt. De tijd waarin de bomen hun magische rood, goudgele, bruine bladerdans uitvoeren en waarin een gevoel van melancholie ons bekruipt. We maken de balans op in onszelf en laten los wat niet gewerkt heeft of zijn doel niet meer dient. Het element water is het sterkst aanwezig in de herfst, het element dat gekoppeld is aan de emoties en voelen. De herfst is misschien wel het meest magische seizoen van de vier.

Kosten: €30,- per vrouw per keer. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één editie ben je van harte welkom.

Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaalt dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Dit jaar is er nog één andere ‘Vrouwen in Verbinding editie’ namelijk op zaterdag 21 december.

Opgave via de mail: bianca@hetiseral.nl.

Lees meer informatie op de Vrouwen in Verbinding webpagina.

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl