Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen in Verbinding

19 september van 14:00 tot 17:00

€30

De magische herfst, een tijd voor loslaten en oogsten!

Wees welkom bij de Vrouwencirkel en Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

We komen samen in onze heerlijke ronde ruimte de Ger (Yurt) met een kleine groep vrouwen. Genieten, delen, voeden, verrijken, bewegen, elkaar inspireren, en vooral ook stilstaan en zijn. Ik creëer op deze middagen de voorwaarden en een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten, wie je ook bent, hoe oud je ook bent, kom (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen samen met andere vrouwen.

Herfst

De herfst is een bijzondere tijd die in het teken staat van oogsten, loslaten en dankbaarheid. Wat heb je in de lente gezaaid en wat ga je daarvan nu oogsten of loslaten? Herfst… een mystieke tijd waarin alles diep, intens aards en anders ruikt. De tijd waarin de bomen hun magische rood, goudgele, bruine bladerdans uitvoeren en waarin een gevoel van melancholie ons bekruipt. We maken de balans op in onszelf en laten los wat niet gewerkt heeft of zijn doel niet meer dient. Het element water is het sterkst aanwezig in de herfst, het element dat gekoppeld is aan de emoties en voelen. De herfst is misschien wel het meest magische seizoen van de vier.

Reserveer je plekje tijdig als je erbij wilt zijn. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één middag ben je van harte welkom.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 8 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26

Lees meer informatie op de Vrouwen in Verbinding webpagina.

 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

Elshof
Elshof 1
Wijhe, Overijssel 8131RR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0570 524 144
Website:
www.bbdeblauwebloem.nl

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl