Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen in Verbinding

22 juni van 14:00 tot 16:30

€30

Deel je passie in de uitbundige zomer!

Wees welkom bij de Vrouwen in Verbinding – Vrouwencirkel en Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

Zomer, de hoogste tijd om je passie te delen! Maak gebruik van de overvloedige zomer. Op deze middag gaan we een kruidenwis (Sint-Janstros) maken. Het maken van een kruidenwis is een oude traditie waarbij men vroeger rond 21 juni, een gewijd boeket buiten aan de deur hing. We zijn op deze middag zo veel mogelijk buiten in de boomgaard maar weten dat de Ger klaar staat om ons warm en veilig te omarmen bij regenweer of koude wind.

Als je in deze tijd om je heen kijkt zie je dat de natuur hoog zwanger is. Ze straalt, deelt haar overvloed, haar passie en nodigt je uit om ‘t leven te vieren. De nachten zijn kort, de dagen des te langer, met de piek op of rond 21 juni. Dit is het seizoen van het groenste blad. De zon heerst over de dagen en maakt ze stralend mooi. De bomen zijn op hun volst en sommigen zoals de vlier, de braam en de hondsroos bloeien zelfs voor de tweede keer. Iedere tak zingt van leven en de volwassen bladeren wedijveren met elkaar om het krachtige licht van de zon, die in zijn optimale positie boven hen staat, op te vangen. De bladeren fluisteren naar elkaar in briesjes wind. Zij delen de overvloedige energie van dit seizoen.

In de lente hebben we zaadjes gepland, zaadjes zijn net als onze ideeën. Nu is het de hoogste tijd om deze zaadjes te delen met de wereld want ze zijn gegroeid in de periode vanaf de lente tot nu. Het is een tijd om te kijken in hoeverre je jouw ideeën al gemanifesteerd hebt. Heeft het de vorm gekregen die je in de lente hebt gewenst? Welk stuk mag nog wat meer in het licht gezet worden? Na deze heerlijke middag ga je vol van nieuwe zomer-energie weer naar huis, afgestemd op de natuurlijke cyclus zoals deze zich in jouw eigen leven ontvouwt. Reserveer je plekje tijdig als je erbij wilt zijn want vol is vol. Je kunt ieder seizoen instappen en je bent ook voor één editie van harte welkom.

Kosten: €30,- per vrouw per keer. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één editie ben je van harte welkom.
Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaalt dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Dit jaar zijn er nog twee andere Vrouwen in Verbinding-edities: op zondag 22 september en zaterdag 21 december.
Opgeven: bianca@hetiseral.nl

Lees meer informatie over de Vrouwen in Verbinding op deze pagina.

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

’t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl