Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrouwen in Verbinding

22 juni 2019 van 14:00 tot 17:00

€30

Bescherm je huis met de kracht van de zomer!

Wees welkom bij de Vrouwen in Verbinding – Vrouwencirkel en Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

Op deze middag gaan we een kruidenwis (Sint-Janstros) maken. Het maken van een kruidenwis is een oude traditie waarbij men vroeger rond 21 juni, een gewijd boeket buiten aan de deur hing.

We zijn op deze middag zo veel mogelijk buiten in de boomgaard rondom het buitenvuur om onze kruidenwis te maken, onze verbinding te vieren en de zomer te verwelkomen. Bij minder zomers weer, zijn we in de Ger rondom de houtkachel. We blikken even terug naar de lente, de tijd van de zaadjes die gepland zijn, zaadjes zijn net als onze ideeën. Nu is het de hoogste tijd om deze zaadjes die uitgekomen en gegroeid zijn te delen met de wereld. Maak gebruik van de kracht en energie van de zomer, gebruik het element vuur wat het sterkst aanwezig is in deze tijd van de jaar. Na deze heerlijke middag ga je vol van nieuwe zomer-energie en jouw gewijde kruidenwis weer naar huis.

Zomer

Als je in deze tijd om je heen kijkt zie je dat de natuur hoog zwanger is. Ze straalt, deelt haar overvloed, haar passie en nodigt je uit om ‘t leven te vieren. De nachten zijn kort, de dagen des te langer, met de piek op of rond 21 juni. Dit is het seizoen van het groenste blad. De zon heerst over de dagen en maakt ze stralend mooi. De bomen zijn op hun volst en sommigen zoals de vlier, de braam en de hondsroos bloeien zelfs voor de tweede keer, wat een kracht! Iedere tak zingt van leven en de volwassen bladeren wedijveren met elkaar om het krachtige licht van de zon, die in zijn optimale positie boven hen staat, op te vangen. De bladeren fluisteren naar elkaar in briesjes wind. Zij delen de overvloedige energie van dit seizoen.

Kosten: €30,- per vrouw per keer. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één cirkel ben je van harte welkom.
Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaalt dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Dit jaar zijn er nog twee andere Vrouwen in Verbinding-edities: op zondag 22 september en zaterdag 21 december.
Opgeven: bianca@hetiseral.nl

Lees meer informatie over de Vrouwen in Verbinding op deze pagina.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl