Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen in Verbinding

20 juni van 14:00 tot 17:00

€30

De vurige zomer, deel je passie!

Wees welkom bij de Vrouwencirkel en Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

We komen samen in onze heerlijke ronde ruimte de Ger (Yurt) met een kleine groep vrouwen. Genieten, delen, voeden, verrijken, bewegen, elkaar inspireren, en vooral ook stilstaan en zijn. Ik creëer op deze middagen de voorwaarden en een veilige bedding waarin onze levenstromen elkaar mogen ontmoeten, wie je ook bent, hoe oud je ook bent, kom (be)leven en genieten van het natuurlijke ritme van de seizoenen samen met andere vrouwen.

We zijn op deze middag zo veel mogelijk buiten rondom het buitenvuur, om zo onze verbinding te vieren en de zomer te verwelkomen. Bij minder zomers weer, zijn we in de Ger rondom de houtkachel. We blikken terug naar de lente, de tijd van de zaadjes die gepland zijn, zaadjes zijn net als onze ideeën. Nu is het de hoogste tijd om deze zaadjes die uitgekomen en gegroeid zijn te delen met de wereld. Maak gebruik van de kracht en energie van de zomer, gebruik het element vuur wat het sterkst aanwezig is in deze tijd van de jaar. Na deze heerlijke middag ga je vol van nieuwe zomer-energie weer naar huis.

Zomer

Als je in deze tijd om je heen kijkt zie je dat de natuur hoog zwanger is. Ze straalt, deelt haar overvloed, haar passie en nodigt je uit om ‘t leven te vieren. De nachten zijn kort, de dagen des te langer, met de piek op of rond 21 juni. Dit is het seizoen van het groenste blad. De zon heerst over de dagen en maakt ze stralend mooi. De bomen zijn op hun volst en sommigen zoals de vlier, de braam en de hondsroos bloeien zelfs voor de tweede keer, wat een kracht! Iedere tak zingt van leven en de volwassen bladeren wedijveren met elkaar om het krachtige licht van de zon, die in zijn optimale positie boven hen staat, op te vangen. De bladeren fluisteren naar elkaar in briesjes wind. Zij delen de overvloedige energie van dit seizoen. Tijd om onze eigen overvloed ook te delen!

Reserveer je plekje tijdig als je erbij wilt zijn. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één middag ben je van harte welkom.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s). Max. 8 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26

Lees meer informatie op de Vrouwen in Verbinding webpagina.

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

Elshof
Elshof 1
Wijhe, Overijssel 8131RR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0570 524 144
Website:
www.bbdeblauwebloem.nl

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl