Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen in Verbinding

23 maart van 14:00 tot 16:30

€30
Houten stammen liggend in het frisse lentegroen met wilde bloemen en de tekst Vrouwen in Verbinding

Maak je klaar voor de Ontluikende Lente

Wees welkom bij de Vrouwen in Verbinding – Vrouwencirkel en Verwelkom de Seizoenen in Jezelf.

We voelen weer lentekriebels en willen naar buiten! Ruik, voel en proef het nieuwe leven. We voeren een mooi Lenteritueel uit waarmee we ons op deze frisse energie afstemmen en deze zullen uitnodigen en bekrachtigen in ons persoonlijke leven. We zijn zo veel mogelijk buiten, misschien wel met een heerlijk buitenvuur, maar weten tegelijk ook dat de Ger klaar staat om ons warm en veilig te omarmen bij regenweer of koude wind.

De merel zingt alweer zijn hoogste lied en in de takken van de bomen en struiken is een bedrijvigheid van jewelste. Nieuwe nestjes in aanbouw! In de weiden dartelen weer lammetjes en het eerste frisse lentegroen spat je tegemoet. Er is volop beweging. Het leven is duidelijk aan haar nieuwe cyclus begonnen, de belofte wordt weer volop waargemaakt!

Maak ruimte in jezelf voor de frisse lente, zij brengt ons weer nieuwe levenskracht en creativiteit. De temperaturen stijgen weer en ook wij komen weer uit onze winterholletjes gekropen. Door de winterse introspectie gezuiverd en van nieuwe inzichten voorzien kunnen we met onze nieuwe ideeën, idealen en dromen weer naar buiten treden. Na deze heerlijke middag ga je vol van frisse lente-energie weer naar huis, afgestemd op de natuurlijke cyclus zoals deze zich in jouw eigen leven ontvouwt. Reserveer je plekje tijdig als je erbij wilt zijn.

Kosten: €30,- per vrouw per keer. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één editie ben je van harte welkom.
Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaalt dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Dit jaar zijn er nog drie andere ‘Vrouwen in Verbinding’ edities: zaterdag 22 juni, zondag 22 september en zaterdag 21 december.
Opgeven: bianca@hetiseral.nl

Lees meer informatie op de Vrouwen in Verbinding webpagina.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

’t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl