Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrouwen in Verbinding

23 december 2018 van 14:00 tot 16:30

€30

Tijd voor de Verstilde Winter.

Wees welkom op de vierde dag van Vrouwen in Verbinding.

We komen samen in de Ger, met een kleine groep vrouwen. Buiten kan het koud zijn, maar binnen brandt de houtkachel en nodig ik je van harte uit om de stilte van de winter ten diepste te ervaren, even weg uit de drukke decembermaand. Een maand met (eigenlijk) een meditatief karakter, al is het voor velen een mega stressmaand. Het is een middag om even thuis te komen bij je Zelf in een veilige bedding samen met een kleine groep ander vrouwen! Het zal je meer energie en inspiratie geven om verder te gaan op je pad.

We voeren met elkaar een mooi winterritueel uit en zetten intenties neer voor de komende periode. We blikken terug op het afgelopen jaar, wat heeft het je gebracht? Wat leg je te ruste om straks mee verder te gaan in de prille lente? Dit jaar is het midwinter op de 21ste, dit schommelt ieder jaar een beetje. De midwinterviering is enkele duizenden jaren ouder dan het christendom. Daarom is midwinter ook hèt moment dat het licht weer terugkeert en niet op eerste kerstdag. We vieren deze middag ook de terugkomst van het licht. De winter, een magische tijd voor introspectie en wezenlijke verbinding.

Kosten: €30,- per keer per vrouw. Je kunt ieder seizoen instappen en ook voor één editie ben je van harte welkom.

Korting: Als je je inschrijft voor vier seizoenen ineens en meteen betaalt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Je betaald dan € 108,- i.p.v. € 120,- voor het jaar rond. Instappen is ieder seizoen mogelijk. Dit is de laatste ‘Vrouwen in Verbinding editie’ van dit jaar. In 2019 zijn de data: zaterdag 23 maart, zaterdag 22 juni, zondag 22 september en zaterdag 21 december.

Opgeven:
bianca@hetiseral.nl

Lees meer informatie over de Vrouwen in Verbinding op de speciale webpagina…

Locatie

‘t Broecksehof
Vorstersweg 3
Klarenbeek, Gelderland 7382AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl