Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwen in Verbinding

17 oktober 2020 van 14:00 tot 17:00

€30
Art by: Walter Crane

Women Sharing Circle

Wees welkom met een kleine groep vrouwen rondom ‘t herfstvuur, in onze heerlijke ronde ruimte, de Ger (Yurt). We nemen de tijd om samen te bomen in een veilige bedding. Een middag om (ervaringen) te delen, tijd voor magie, een mooi ritueel en uiteraard is er verse kruidenthee. Kortom dé elementen die jou de ruimte geven om tot rust te komen, even voorbij alles wat in het dagelijks leven steeds maar om jouw aandacht blijft vragen.

We leven in een bijzondere tijd. Het is, juist nu, extra fijn om samen te komen en de mogelijkheid te hebben om te reflecteren. Dit is helend en inspirerend. Want zowel in onszelf als in het collectief is er heel veel in beweging.

Herfst – Loslaten, Oogsten en Dankbaarheid.

In de cirkel van het jaar zijn we aangekomen bij de herfst. De herfst is een bijzondere en mystieke tijd die in het teken staat van, loslaten oogsten en dankbaarheid. Wat heb je in de lente gezaaid en wat ga je daarvan nu oogsten of juist loslaten? Alles ruikt in de herfst dieper intenser en aardser. Het is de tijd waarin de bomen hun magische rood, goudgele, bruine bladerdans uitvoeren en waarin een gevoel van melancholie ons bekruipt. Het element water is het sterkst aanwezig in de herfst, het element dat gekoppeld is aan de emoties en voelen. De vallende bladeren zijn een prachtige metafoor voor loslaten. Bij de bomen gaat dat helemaal vanzelf, elk blaadje op zijn of haar eigen unieke moment in de tijd. Kom in de cirkel, rondom ‘t herfstvuur!

Reserveer je plekje tijdig want door de corona-maatregelen ben ik genoodzaakt minder vrouwen te verwelkomen dan voorheen.

Tickets: Koop hieronder je ticket(s), inclusief kruidenthee, een magisch herfst geschenk om jou te ondersteunen in de komende donkere tijd, max. 7 deelnemers.
Contact: bianca@hetiseral.nl telefoon 06 24 38 37 26
Lees meer informatie op de Vrouwen in Verbinding webpagina.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2020
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://hetiseral.nl/vrouwen-in-verbinding/

Locatie

Het is er al
Elshof 1
Wijhe, Overijssel 8131RR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)621573105
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Bekijk de site van Organisator