Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Volle Maan Wandeling

19 april van 20:00 tot 22:00

€15

De volle maan heeft een hoog-frequente, naar buiten gerichte energie vandaar dat velen dan slecht slapen. Ga mee naar bos en heide en beleef een onvergetelijke Volle Maan Wandeling in een prachtig stuk natuur.

In de natuur gonst het van leven. Het is een vruchtbare tijd. De sapstroom is volledig op gang en is sterker dan in de rest van het jaar. Het is de maan van het ontwaken die aan de hemel schittert en deze staat symbool voor het ontwaken van de levensenergie in de natuur. En dat is ook voelbaar in onze eigen energie. De zon gaat onder, de maan komt op. De dag gaat over in de nacht, het dagbewustzijn maakt ruimte voor het intuïtieve bewustzijn. Het is een bijzonder moment in de natuur wanneer de schemer haar intrede doet, de stilte is dan heel diep te ervaren. We wandelen in aandacht, er is ruimte en tijd voor fijne en diepzinnige gesprekken, warme ontmoetingen en er zullen momenten in stilte gelopen worden.

De Maan is gekoppeld aan ons gevoelsleven. Haar aantrekkingskracht beïnvloedt de wateren van de Aarde en haar invloed op de natuur is hiermee groot. Omdat ons lichaam uit meer dan 70% water bestaat, beweegt de maan ook de dierlijke en menselijke emoties. Onze emoties zijn namelijk rechtstreeks gerelateerd aan het water en de andere vloeistoffen in ons lichaam. Dit effect is duidelijk waarneembaar tijdens de volle maan en de dagen ervoor en erna.

We live by the sun, we feel by the moon, we love by the stars.
We live in all things, all things live in us.
Quote by: Stephanie Kaza

Lees meer op de pagina: In Natuurlijke Verbinding.

Opgave: bianca@hetiseral.nl

De kosten zijn  €15,- p.p.  waarvan een klein deel ter vergoeding naar Staatsbosbeheer gaat.

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://hetiseral.nl/in-natuurlijke-verbinding/

Locatie

Schaapskooi Hoog Buurlo
Hoog buurlo 3
Hoog-Buurlo, Gelderland 7348BB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/SchaapskuddeHoogBuurlo

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Website:
hetiseral.nl