Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volle Maan Wandeling met de Schaapskudde

3 augustus 2020 van 20:00 tot 22:00

€25

Met veel plezier gaan we weer op pad met Daphne en haar schaapskudde! Voor het derde jaar alweer, organiseren we deze prachtige co-creatie. Wees welkom op de prachtige Veluwse heide met wel 200 schapen, het volle maanlicht en ontelbaar veel sterren. Onderweg kun je vragen stellen aan de herder en zullen er natuurlijke klanken klinken o.a. van een prachtige originele herdersfluit uit Moldavië. Ook zullen de stilte en de afstemming op de natuur om ons heen een belangrijke rol spelen.

Op dit moment ligt in de natuur de focus op oogst. Het eerste oogstfeest valt dit jaar samen met deze volle maan. De eerste oogst geeft ook nu weer prachtige vruchten. Deze tijd leent zich perfect om bij je persoonlijke (innerlijke) oogst stil te staan en je te realiseren wat je hebt bereikt de afgelopen tijd. Wat spiegelt de natuur jou in de schemer met de volle maan aan de hemel? Laat de natuur je inspiratiebron zijn en ga met ons mee op pad.

Na de wandeling sluiten we af met verse kruidenthee, onder de volle maan bij de schapen. Houdt er rekening mee dat de schapen het tempo bepalen, zij moeten onderweg ook eten! Geschikt voor mensen die goed ter been zijn, we struinen namelijk mee met de schapen de hei op en hou er rekening mee dat de weersomstandigheden anders zijn dan in de stad.

Wanneer: Maandag 3 augustus van 20:00 tot 22:00 uur, uiterlijk 21:20 zullen we de hei verlaten, dan gaat de zon onder.
Kosten: €25,- p.p. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de schaapskudde.
Locatie: Elspeet of Vierhouten, de exacte locatie wordt later doorgegeven.
Info: Kijk ook op de Facebook pagina van de schaapskudde.
Contact: info@hetiseral.nl
Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 15 deelnemers.
De tickets voor deze workshop zijn verkrijgbaar t/m 31 juli.

Gegevens

Datum:
3 augustus 2020
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://hetiseral.nl/in-natuurlijke-verbinding/

Organisator

Het is er al
E-mail:
info@hetiseral.nl
Site:
hetiseral.nl