Verdiepingscursus Hőőmii en Boventoonzang

Verdiepingscursus Hőőmii en Boventoonzang

Verdiep je, na het leren van de grondbeginselen van de Boventoonzang- en Hőőmii-stijlen van de voorgaande cursus verder in de speciale meerlagige, multidimensionale zangkunst. We geven aandacht aan verschillende stijlen, ritme, vrije compositie en improvisatie, samenzang, het combineren van je stem met instrumenten en meer. Deze zangstijlen zijn zowel kunstvormen als vaardigheden die van praktisch nut zijn. Klik hier als je meer wilt lezen over Hőőmii (Keelzang) en Boventoonzang.

Vanwege het niveau van deze cursus is het van belang dat je wel een basis hebt ontwikkeld. Maar het maakt niet uit of je jezelf de basis hebt aangeleerd of deze bij Menno of elders hebt geleerd.

De Verdiepingscursus bestaat uit vijf lessen van drie uur.

Les 1: zondag 12 februari 2023.
Les 2: zondag 26 februari 2023.
Les 3: zondag 12 maart 2023.
Les 4: zondag 26 maart 2023.
Les 5: zondag 16 april 2023.
De lessen beginnen alle vijf om 14:00 uur en duren tot ±17:00 uur.

Korting:

Stroom je door vanuit de recente Cursus Hőőmii (Mongoolse Keelzang) en Boventoonzang 2022, dan krijg je 10% doorstroomkorting op jouw ticket voor de Verdiepingscursus. Stuur een mailtje en ontvang jouw persoonlijke kortingscode.

Wil je meedoen?

Tickets: Koop hieronder je ticket, max. 11 deelnemers.
Contact: menno@hetiseral.nl telefoon 06 21573105 (Menno)

De getoonde prijs is voor vijf lessen met steeds voldoende tijd ertussen om te integreren en te kunnen oefenen, incl. oefenhandleiding (als je die nog niet hebt).

Organisator

Locatie

Info